Mátyás király – Hídember – pedagógus-tüntetés – üdvözletek, stb. – valaki olvasson is, ne csak beszéljen!

Már akkor sem mosolyogtam, amikor Mátyás király-image-t öltött egy politikus és álruhás pogácsa-zsonglőr lett. Igen csak rosszul állt neki ez a pózolás, bár talán a trágyahordó lapát illett a kezébe. Manapság meg Széchenyi-epigon akar lenni; na ne! Kérem tisztelettel Széchenyi előbb sokat és jót tett a nemzetért, csak azután került bolondok házába. A sztárkodáson és az erdélyi itókák fogyasztásán kívül nem kellene már valami értelmes ötlettel is előállni?

Az „ostoros egysejtű” kedvencem Petőfi-titulusát a saját fan-club-ja akasztotta rá, és láthatóan tetszeleg is ebben a szerepben – Petőfit nem kedvelem különösebben, de most kifejezetten sajnálom. Ezt a kis nímandot vigyék jó messzire a Parlamenttől, mert baj lesz. Nagyon várom azt a pillanatot, amikor majd kiderülnek az ő „rokoni viszonyai”, életének korábbi ténykedései… A katonásdiból sem marad meg mindig a rejtőzködő-terpeszínű gúnya!

Hírdetés

További információ Mátyás király – Hídember – pedagógus-tüntetés – üdvözletek, stb. – valaki olvasson is, ne csak beszéljen! tartalommal kapcsolatosan


Forrás:kitartas.net
Tovább a cikkre »