Matovičnak ismét elgurult a gyógyszere, most Grincs bőrébe bújt

Matovičnak ismét elgurult a gyógyszere, most Grincs bőrébe bújt

Bizonyára mindenki ismeri a gonosz Grincs történetét, aki sértettségében elhatározta, hogy tönkreteszi az emberek karácsonyát. Igor Matovičnak, a szlovák közélet Grincsének sikerült mindezt a maga bárdolatlan módján megismételnie, ő azoknak a gyerekeknek az örömét rontotta el botrányos viselkedésével, akiknek a folklórcsoportja Mikulás-nap alkalmából kedves karácsonyi műsort adhatott a Szlovák Nemzeti Tanács épületében.

A műsort követően a gyerekeknek Peter Pellegrini házelnök mondott köszönetet, ám ezt váratlan incidens zavarta meg. A Slovensko/OĽaNO párt elnöke, volt szlovák kormányfő, Igor Matovič nyilván a karácsonyi énekek hatására áhítatos és szeretetteljes hangulatba kerülve odacsörtetett és

Hírdetés

A gyerekek döbbenten néztek Matovičra, a tanító néni pedig menteni próbálta a helyzetet és el akarta terelni a gyerekeket a közeléből. Ám nem is ő lenne, ha hagyná magát lerázni, továbbra is hazugnak nevezte Pellegrinit, mire a tanító néni Matovičra utalva találóan megjegyezte, hogy ő a Mikulás krampusza, mire Matovič sértő megjegyzéssel illette a tanító nénit.

A karácsonyt az emberektől ellopni szándékozó Grincs meséje boldogan végződik, gonosz, bajkeverő főhőse jó útra tér, Matovič azonban sajnálatos módon reménytelen eset, akinek már rég pszichiáterre lenne szüksége, a mi mesénk pedig akkor végződne jól, ha végleg eltűnne a politikai életből.

(NZS/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »