Matovič megálljt szabna Káčer őrjöngéseinek

Matovič megálljt szabna Káčer őrjöngéseinek

“Az ország elsőszámú diplomatája nem beszélhet így az emberekkel, különben nagy baj lesz” – hangsúlyozta az OLaNO elnöke, Igor Matovič, aki ma Nagymihályban saját felelősségre, mindenféle védelem, rendőri vagy titkosszolgálati jelenlét nélkül tart lakossági fórumot.

Ugyanott, ahol pont egy hete a nagy port kavart Naď – Káčer féle beszélgetés zajlott. Ezen a háborúellenes, oroszbarát közönség rendszeres bekiabálásait nem volt képes helyén kezelni a szlovák külügyminiszter, és ordítozó páviánoknak, marháknak, gazembereknek nevezte a közönséget.

Hat hónap van hátra a választásokig, Mai jelenlétem feltartott mutató ujj Káčer külügyminiszternek, hogy ne haladjon tovább ezen az úton, Ne gyalázza az ellenoldalt, mert könnyen választók százezreit mobilizálhatja, ami beláthatatlan következményekkel járhat

Hírdetés

– fogalmazott Matovič.

Igor Matovič szerint Káčer csődöt mondott és egy kisebbségi komplexusokkal küzdő ember, aki folyamatosan sérteget, miközben élvezi, hogy több tucat rendőr, titkosügynök és biztonsági személyzet gyűrűjében utasíthatja rendre válogatott trágárságok mellett a vele egyet nem értőket. Az OLaNO elnöke szerint ez hatalmas hiba volt.

Káčer, amikor tudomást szerzett arról, hogy Matovič ma testőrök nélkül készül fórumot tartani, őt magát is gazembernek nevezte.

Igor Matovič lakossági fóruma a nagymihályi kultúrházban 17.00 órakor kezdődik és az OLaNO közösségi oldalán élőben követhető.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »