Maszkos TÓTOK vertek MAGYAR nőket és gyerekeket Miskolcon

A DVTK Jegesmedvék-HKM Zvole jégkorong-meccsen tört ki a balhé, akit értek, ütöttek a családi szektorban. Magyar szurkolókra és biztonsági őrökre támadtak péntek este a Zólyom hokicsapat szurkolói Miskolcon – számolt be az esetről a 444.hu a Minap.hu-ra hivatkozva. A miskolci hírportál cikke szerint a szlovákiai drukkerek egy csoportja a második harmad utáni szünetben maszkban tért vissza a lelátóra, és előbb a biztonsági őröknek rontottak neki, majd pedig benyomultak a családi szektorba.

A zólyomiak bántalmazták a miskolci drukkereket, köztük nőket, gyerekeket és időseket is. Egy idős férfit még a földön fekve is rugdostak. A támadás után a rendőrök több vendégszurkolót is előállítottak.

Hírdetés

A miskolci csapat közleményt adott ki, amelyben a sérülteket arra kérik, vegyék fel velük a kapcsolatot. Azt szeretnék, ha drukkereik kihagynák a csapat következő szlovákiai mérkőzését, amikor vasárnap a Zólyom melletti Detván játszanak.

A közlemény szerint mérkőzés előtt a két klub egyeztetett a Miskolcra érkező szurkolók számáról, ám a magyar csapat szerint a zólyomi szurkolói csoport az előzetes megállapodást felrúgva, több másik klub ultra és huligán tagjaival érkezett Miskolcra, és valószínűsíthetően előre eltervezték a rendbontást.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »