Maszk nélkül, rossz példát mutatva, egy jobbikos nőt megütő férfivel mutatkozott Szijjártó

A Magyar Orvosi Kamara nemrég felhívta a figyelmet arra az egyébként is nyilvánvaló dologra, hogy ha a magyar kormány komolyan gondolja a koronavírus elleni egyéni védekezés fontosságát, akkor a vezető politikusok is mutassanak jó példát – például vegyenek fel maszkot, legalább akkor, ha nyilvánosan szerepelnek.

Ez azonban továbbra sem jellemző: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán tett közzé képeket arról, hogy pénteken meglátogatták a berettyóújfalui Mezei-Vill Kft.-t. A közös fotón kilenc emberből egyen sincs maszk, de nem csak ez az érdekes: Szijjártó Péter és Vitányi István fideszes országgyűlési képviselő között látszik egy férfi, aki valahonnan ismerős lehet.

Tikász Ferenc Szijjártó Péter mögött
Szijjártó Péter/Facebook

Hírdetés

Hogy ki ő, arról a berettyohir.hu fotója segít meggyőződni: a rózsaszín inges férfi Tikász Ferenc, a berettyóújfalui Fidelitas korábbi elnöke, akiről tavaly készült egy videófelvétel, amint megüt egy nőt egyszerűen azért, mert jobbikos szimpatizáns.

Tikász Ferenc baloldalon, Szijjártó Péter társaságában
berettyohir.hu

Mint akkor beszámoltunk róla, tavaly márciusban a debreceni Főnix csarnokban megrendezett Majka koncerten Tikász megütött egy nőt, aki a 13 éves unokaöccsét kísérte el a bulira. A rendezvényt követően ő és unokaöccse a ruhatár felé vették az irányt, ahol a férfi inzultálni kezdte, durva sértegetésekkel belekötött Beátába, majd amikor a nő a mobiltelefonjával akarta rögzíteni az eseményeket, akkor Tikász kiütötte kezéből a telefont és olyan ütést vitt be, hogy nő homloka bedagadt.

Úgy tűnik azonban, hogy tényleg nincs két Fidesz, és a kormánypártnál nem számít vörös vonalnak, ha valaki megver egy nőt azért mert nem fideszes, hanem jobbikos. Sőt, ezek után még egy miniszterrel is fotózkodhat.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »