Massif attack

Az országon végigsöprő (mire ezt olvasod, talán mát ár is vonult) ítéletidő könnyű, lágy nyári szellő ahhoz a viharhoz képest, ami a magyar internet kicsiny bilijében kavart a Punnany Massif egyik tagjának Facebook-os megosztása. Az egész balhé szánalmasan kisszerű, de egyre legalább jó: hogy szembenézzünk azzal, hogyan tesszük lassaqn, de biztosan élhetetlenné ezt az országot. 

Wolfie, a népszerű előadó, a fesztiválok tini, és tinikorukban ragadt népének kedvence a Carpe Diem vallás felszentelt papja egy forró hétfői napon 11 óra 59 perckor kiiratkozott a menő arcok sorából. Elkövette ugyanis azt, amit egy menő arc soha, de soha nem követhet el: kételyét fejezte ki fennálló világrendünk nagyszerűségének kapcsán. Botlását főbenjáró bűnné az tette, hogy kérdéseit a Világpanoráma egyik adásához kapcsolódva tette fel. Társadalmunk békéjére pedig akkor vált különösen veszélyessé, amikor a poszthoz Tóth Vera is helyeslően szólt hozzá. 

Hírdetés

Amit ezután Wolfie kapott, az három Pataky Attilának is sok lenne. A tüzet a hazai online média egyszemélyes saria-törvényszéke, Szily László nyitotta meg, alig egy óra múlva a beolajozott protokollnak megfelelően megszólaltak a 444 ütegei is. Mindkét cikknek már a címkézéséből kiderül, hogy „idiótákkal”, sőt „idióta rekodokkal” van dolgunk. A harc hevében Horváth Bence két mondat alatt a kortárs popzene szakértőjévé háborodta fel magát, s kíméletlen szakmai kritikával állapította meg, hogy Punnany Massif „pszeudoértelmiségi slamrémség. Hiszen, aki gondolatbűnt követ el, az nem menő, aki nem menő, az jó zenét sem csinálhat.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »