Másodszor is szakított Shane Tusup

Másodszor is szakított Shane Tusup

Tavaly május óta nem tett közzé semmit sem a közösségi médiában Shane Tusup, szerdán azonban új poszttal örvendeztette meg követőit, amelyben először is bocsánatot kért tőlük, hogy olyan sokáig csöndben volt, majd így folytatta:

Hírdetés

„2018 a legfájdalmasabb, legkeményebb év volt a magánéletem és a pályafutásom szempontjából is. Szerencsére az év végére rájöttem, hogy a sok fájdalom csak megerősített és még keményebbé tett. Hátraléptem egyet, és áttekintettem, honnan jöttem, és mit szeretnék valójában az életemtől.”

Tusup leírta, úgy érzi már nem tudná felülmúlni korábbi sikereit egy egyéni sportoló edzőjeként úszásban – a közleményben egyszer sem írta le Hosszú Katinka nevét -, és
azért, hogy személyes életében továbbléphessen, teljesen szakít is sportágával, és új után néz: profi golfosnak áll, és ott meg sem áll a világbajnoki címig.
Shane Tusup tavaly augusztusban találkozott először a golffal, de éppen annyira magával ragadta, mint az úszás annyi évvel korábban. Nem ígéri, hogy nagy célját megvalósítja, de hogy mindenkinél keményebben fog érte dolgozni, azt igen, „a többi meg majd jön magától”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »