Márki-Zay Péter egy igazi bunkó

Márki-Zay Péter egy igazi bunkó

Hogy nem szakad rá az ég…

Ha az ember nem figyelné Márki-Zay Péter politikai ámokfutását, akkor azt gondolná, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek szilveszterkor beütött a bólé, vagy a maradék gubában volt egy kicsivel több a mák, mint azt bármi is indokolta volna. Nem, semmi sem módosította a hódmezővásárhelyi polgármester tudatát – már, ha van neki – egyszerűen egy igazi bunkó.

A baloldaliak önjelölt megváltója újévi (a videójában egy ideig „új évi”, de ez most nem is fontos) beszédnek nevezett zagyvaságiban többek között azt is mondta, hogy van esélye a választási győzelemre, mert sok idős halt meg koronavírusban, márpedig a Fidesz szavazóinak jelentős része ebből a rétegből került ki.

„Mitől lenne most több szavazója a Fidesznek, mint volt 2018-ban? A covid miatt is megtizedelt időskorú lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre.”

Hogy nem szakad rá az ég…

Hogy lehet ilyet mondani? Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy egyáltalán az eszébe juthat ez a kapcsolódási pont? Ez az ember félelmetes. És ez beszél a szeretet hatalmáról…

Vélhetően ez az újévi beszéd csúcspontja, pedig ez valóban egy igazi ámokfutás. Igazából semmiről sem beszél, csak puffogtatja a szilveszterről megmaradt kommunikációs rakétáit, amelyekről szép lassan kiderül, hogy hangosak, de nem színesek, szóval semmi szép nincs bennük, de egészen idegesítőek.

Hírdetés

Márki-Zay Péter sajnos valóban bolond és ez a legkevesebb, mert erősen úgy tűnik, hogy eszelős is. Gondoljunk bele, hogy a baloldali Mérce a tavalyi év végén egy cikkben pusztán annyit tudott felhozni Márki-Zay mellett, hogy nem náci. Aztán itt van az Amerikai Népszava, amely szintén nem egy jobboldali kiadvány, de most az alábbiakat írta a koronavírusban elhunytakat illető mondatról:

„Ez a kijelentés felháborító, a legteljesebb mértékben elfogadhatatlan. Ennek az embernek emiatt most azonnal le kellene mondania a miniszterelnök-jelölti pozícióról, ha demokrata lenne.”

Komolyan az ember nem tudja, hogy mi lenne a jobb megoldás. Márki-Zay Péternek el kellene tűnnie a politikából, mert egy vállalhatatlan figura. Közben meg a jobboldali ember azt is mondhatja, hogy maradjon csak, mert így garantálható a kormánypártok újabb választási győzelme. Mondjuk, ha lecserélik, akkor is, hiszen csak a Gyurcsány-klánból lenne pótolható, az meg tudjuk milyen.

És lassan Márki-Zay minden aljasságával és szemét gondolatával tisztában vagyunk. Egy igazi, aljas bunkó.

K. Gaál István – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »