Márki-Zay is gyalázza a polgári oldalra szavazókat

Márki-Zay is gyalázza a polgári oldalra szavazókat

A legszegényebb, legtanulatlanabb emberek szavaznak a Fideszre – ezt mondta Facebook-videójában Márki-Zay Péter. A polgármester szerint a tanult emberek nem adják voksukat a kormánypártra.

A kormányfői ambíciókat dédelgető hódmezővásárhelyi polgármester szerint a tehetős és képzett emberek nem adják a voksukat a kormánypártra, úgyhogy Orbán Viktornak most az az érdeke, hogy az országban lehetőleg kevéssé kiművelt emberek legyenek. Márki-Zay még július elején jelentette be, hogy miniszterelnök-jelölt lesz a 2022-es országgyűlési választáson.

Mint a Magyar Nemzet korábban megírta: folyamatosan újabb és újabb társadalmi rétegeket sértenek meg fölényeskedve a Momentum politikusai. Nemrég még Kádár Barnabás Facebook-bejegyzésétől volt hangos a sajtó, amelyben a párt egyik alapítója arról értekezett, hogy megfontolásra érdemes a nyugdíjasok szavazati jogának az elvétele.

Néhány napja pedig Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tett közzé egy nagy vihart kavaró bejegyzést, amiben Orbán Viktor miniszterelnökre célozva arról írt, hogy szinte a teljes ország – a kórházak, az iskolák, az egyetemek, az iparkamarák, az ügyészségek, a bíróságok és a közmédia vezetői – „becsicskultak egy gyáva kicsi embernek”.

Hírdetés

Fekete-Győr András – többek között – az oktatásban és az egészségügyben, valamint az igazságszolgáltatásban dolgozók sokaságát is lecsicskázta, pusztán azért, mert másképpen viszonyulnak Orbán Viktor politikájához, mint azt a Momentum elnöke szeretné.

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »