Márki-Gay-"esküvő" helyett a Mi Hazánk bejutásának fájdalma jutott a ballibek kanapés buzijának

Márki-Gay-"esküvő" helyett a Mi Hazánk bejutásának fájdalma jutott a ballibek kanapés buzijának

Osváth Zsolt közel egy éven át segítette az elvtársak munkáját: az előválasztás alatt meghívta ánuszillatú kanapéjára a jelölteket, később pedig egy napjukat is végigkövette, miközben folyamatosan tájékoztatta követőbázisát a fejleményekről. Két héttel ezelőtt Márki-Zay Péter is tett nála egy utolsó látogatást. Egy legutolsót.

A műsorvezető a választási eredmény kihirdetését követően türelmet kért a követőitől, a minap pedig egy közel húszperces videóban beszélt arról, hogy úgy érzi, megsemmisült a történtek hatására.

Mint mondja, elhitte, hogy az ellenzék győzhet, de végül kiütéssel győzött a Fidesz, amiért mérhetetlenül csalódott, a videóban arról beszélt, hogy több mint két napja enni sem tud. (De ez persze csak javára válik – a szerk.) Saját bevallása szerint Magyarországon érzi magát otthon, de a párjával már elkezdték tervezni a külföldi életüket.

Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B-tervnek. Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B-terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni.

Hírdetés

Osváth hangsúlyozta, hogy a politikai szerepvállalástól is visszalép, a csatornájáról el is távolította azokat a tartalmakat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg.

Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem.

Azt is kijelentette megtörten:

Nem tudom, melyik fáj jobban, hogy a Fidesznek kétharmada lett, vagy hogy a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe.

Érdemes belenézni – nem annyira szórakoztató, mint amikor a 800 ezer szavazót veszítő Jakab Péter arról beszél fölöttébb idegesen, hogy ő valójában 250 ezer új szavazót hozott, és ha ő nyerte volna az előválasztást, akkor győztek volna, de megteszi azért:

(Kuruc.info – 24 nyomán)

Korábban írtuk:

MZP buziesküvőn mond beszédet – itt a száma, ha megkérdezné, miért hazudja magát keresztény jobboldalinak

A ballibek kanapés buzija azért várja a kormányváltást, hogy gyereket fogadhasson örökbe


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »