Mark Hamill: Nincsenek szavak a veszteségre

Mark Hamill: Nincsenek szavak a veszteségre

A Csillagok háborúja nyolcadik részében még szerepel a kedden, 60 évesen elhunyt Carrie Fisher, a 2019-re tervezett kilencedik epizód forgatását azonban még nem kezdték el, így nem tudni, mi lesz a karakter sorsa. A színésztől megrendülten búcsúztak kollégái és rajongói.

Carrie Fisher 19 évesen kapta meg legismertebb szerepét: Leia hercegnőt alakította George Lucas  kultfilmmé vált alkotásában. A „bagelfrizurás” ikonikus filmszerep mellett arról volt ismert, hogy a világsztárok közül elsőként beszélt a nyilvánosság előtt mániás depressziójáról, amit még elektrosokk-terápiával is hajlandó volt kezeltetni félévente.

„A hercegnő elment. Senki sem lesz olyan, mint ő volt. Leia mindenkinek a szívében él, és mindenkinek a lelkében, és ez visz minket a jövőbe és tovább. Hiányozni fog” – mondta egy rajongó.

Hírdetés

A fémbikinis Leia hercegnő sok rajongónak volt első gyermekkori szerelme. „Eléggé össze vagyok zavarodva. Rögtön George Michael halála után jött. Úgy tűnik, hogy az ifjúságom minden idolja és ikonja meghal. Úgy vélem, hogy meg kell őket tartanunk a szívünkben, és arra kell törekednünk, hogy olyan zenét, művészetet és filmeket csináljunk, ami büszkévé teszi őket. Leia hercegnő az egyik gyermekkori szerelmem volt, biztos sokaknak még rajtam kívül. Annyira jó volt látni őt az Ébredő  Erőben. Most nagyon szomorú vagyok” – nyilatkozta egy másik rajongó, Steven Narvaez.

Nem csak a rajongók gyászolnak: a trilógiában Leia hercegnő ikertestvérét, Luke Skywalkert alakító Mark Hamill azt írta közösségi oldalán: nincsenek szavak a veszteségre.

A színésznő éppen befejezte a jövő decemberben mozikba kerülő Csillagok háborúja nyolcadik részének forgatását, és készült a kilencedik epizódra is – hogy halálával mi lesz a szerep sorsa, egyelőre nem tudni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »