Máris megbukni látszik Karácsony Gergely elvetemült ötlete

Máris megbukni látszik Karácsony Gergely elvetemült ötlete

A XIX. kerületi szocialista polgármester, Gajda Péter sem támogatja Karácsony Gergely romboló, elvetemült ötletét, a stadionstopot.

A Honvéd vezetője levélben fordult a kispesti polgármesterhez, ugyanis a budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről rengeteg információ, nyilatkozat jelent meg az utóbbi napokban. Ennek kapcsán a Budapest Honvéd FC-hez is számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal. Az érdeklődésre való tekintettel a klub cégvezetője, Gács Pál csütörtökön levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta a szurkolók kérdését, egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt.

A levél szövege:

Tisztelt Polgármester Úr!

Kedves Gajda Péter!

Mivel az elmúlt napokban számos szurkolói kérdés és érdeklődés érkezett klubunkhoz a jövőre átadandó Bozsik Stadion kapcsán, mint a Budapest Honvéd FC cégvezetője érdeklődni szeretnék Önnél, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?

Több szurkolónk is abbéli reményét fejezte ki, hogy patinás klubunk, amely olyan játékosokat adott a magyar labdarúgásnak mint Puskás, Kocsis vagy Czibor, nem marad múltjához méltó stadion nélkül.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel/ Best regards:

Hírdetés

Gács Pál

A polgármester válaszára nem kellett sokat várni. Úgy látszik a szocialista Gajda Péter sem támogatja Karácsony Gergely „főpolgármester” elvetemült ötletét, a stadionstopot. Íme, a kispesti polgármester válasza:

Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal

Gajda Péter

Kispest polgármestere, Honvéd-drukker

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »