Máris jelentkeznek a változások Nagy Britanniában

Cam (Cameron beceneve) lelépik

Ma reggel Cameron (Cam-nek becézik, ejtsd Kem) még lazán vette ezt az új brit kanyart. Azonban később, párjával az oldalán, nagy bejelentést tett.

Sajnálatát fejezte ki, hogy a brit nép az ajánlata ellenére a kilépés mellett döntött.

Az ő feladata most, mondta tovább, hogy a brit hajó kormányát szilárdan tartsa a kezében és a hajót a viharossá való tengeren elvezesse az októberben tartandó kongresszusig, amikor is az országnak új miniszterelnök kell. Ennek az új miniszterelnöknek megfog adni minden segítséget, ami szükséges ahhoz, hogy a brit hajót elkormányozza a következő csendes kikötőig.

Ezek után nemcsak Cameronnak kellene  lelépni, hanem az összes EU-vezérnek! Európa elidegenítéséért felelős politikusok pedig legyenek felülvizsgálva és súlyosan megbüntetve!!!

Boris Johnson, alias Boris Ali, a következő brit miniszterelnök?

Meg is indultak a találgatások, hogy a török származású Boris Johnson lesz az új miniszterelnök. Boris Johnson New Yorkban született1964-ben. Nagyapja Osman Ali Törökországból menekült el. Ugyanis az Osman Ali apja, Boris Johnson dédapja volt az Oszman Birodalom utolsó belügyminisztere, aki kiadta a parancsot Kemal Atatürk letartóztatására. Nureddin Pasa közbelépett és a Boris dédapját, Ali Kemal-t meglincseltette. Erre fel Osman Ali Londonba menekült és megváltoztatta a nevét Wilfred Johnson-ra. Ahogy ma hajnalban megéreztem a kampány és a választások alatti sok nyilatkozatból, hogy Boris Johnsont most építik fel Cam utódjának.

Persze meglepetések következhetnek be,mégpedig több oldalon:

Nigel Farage-t ugy ünneplik, mint Britannia új miniszterelnökét. Ezt meg is érdemelné, hisz az egész kilépési kampánynak ö volt a vezetője és győzött. A győzelem bejelentése után ma reggel korán könnyek ugrottak a szemébe, amit egy paparazzi le is kapott. Ez a kép körbejárta Nagy Britanniát. Farage bejelentette, hogy ez a nap Britannia Függetlenségi Napja (Independence Day). Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a UKIP, melynek elnöke Farage, s melyet a liberális pártok mindig is populista, szélsőjobbos pártnak neveztek, a közeljövőben nagy lépésekkel fog megerősödni.

Észak Írország is és Skócia is bejelentették, hogy itt az idő, hogy végleg szakítsanak Angliával!!!

A tőzsdén is megérezték a kilépés melletti döntést. Igy meg kellett szólalnia a Bank of England kormányzójának is. Mark Carney  üzenetet küldött a befektetők felé: “Felkészültünk erre is!”

Hírdetés

Miként szavaztak a britek

London 59,9% a maradásra; részvétel 69,7%

Anglia kilépésre 53,4%; részvétel 73%

Wels kilépésre 52,5%; részvétel 71,7%

Észak Írország maradásra 55,8%; részvétel 62,9%

Skócia maradásra 62%; részvétel 67,2%

Gibraltár 96%-ban a maradásra szavazott!

Ezekből  az adatokból is látszik, hogy a kilépők jobban voltak mozgósítva, mint a bennmaradásra szavazók tábora, pedig a Jo Cox meggyilkolása és a kampánycsendre programozott temetése hatalmas propaganda volt.

Azok a tagállamok, melyek a maradásra szavaztak most ki akarnak válni Britanniából, melyet úgy élnek meg, mint az angolok uralmát!

Gibraltárra a spanyolok újra bejelentették az igényüket!

És hogy mindennek teteje is legyen, megérkezett Trump is Amerikából. Rendkívüli módon örvendezik az eredménynek, és szokása szerint nyilatkozik is! Boris-szal, mintha édes testvérek lennének.

Transyadmin, London, 2016 június 24.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Hírek, Külföld, REFORMOK Tagged: BREXIT, EU vége, exit poll, Nagy Britannia vége


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »