Marine Le Pen unokahuga követi a jobbikos Novák Elődöt – lassan egész Európára átterjed a hazafiság

A 26 éves Marion Maréchal-Le Pen felszólította a fiatal francia hazafiakat, hogy kövessék a példáját és vonuljanak be a hadseregbe. Az ifjú politikus még a nizzai terrortámadás után határozta el, hogy tartalékos katonának áll. A fiatal politikus hangsúlyozta, hogy országa élethalál harcot vív az iszlám terrorizmussal szemben, és bűnrészesnek nevezte azokat, akik a status quót további fenntartására törekszenek.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A Nemzeti Front képviselője a tegnapi Rouen-i terrorakció után Twitteren erősítette meg, hogy a történtek csak megerősítették abban a szándékában, hogy katonának álljon.

A fiatal politikus hangsúlyozta, hogy országa élethalál harcot vív az iszlám terrorizmussal szemben, és bűnrészesnek nevezte azokat, akik a status quót további fenntartására törekszenek.

“A Franciaországra nehezedő fenyegetés hatására úgy határoztam, hogy csatlakozom a tartalékos katonák soraihoz. Felszólítom az összes fiatal hazafit, hogy ők is tegyenek így. A keresztényeknek nyugaton és keleten is ellen kell állniuk az iszlámnak!” – fogalmazott,

“Gyilkolják a gyermekeinket, a rendőreinket és lemészárolják a papjainkat. Ébresztő!” – kiáltotta világgá a francia kisember kívánságát.

Marine Le Pen és a Nemzeti Front népszerűségi mutatóinak különösen jót tettek az elmúlt hetek terrortámadásai. A közvélemény-kutatások a nizzai gázolásos tömegmészárlás után 27 százalékra mérték a nemzeti pártot. Marion Maréchal-Le Pen egy korábbi, Telegraph-nak adott interjúban kijelentette, hogy az iszlám nem kompatibilis a szekuláris francia életmóddal, ami az egyház és az állam szétválasztásán alapszik: “Ez kifejezetten szemben áll a radikális iszlám hittel, ami egyre inkább igyekszik ráerőszakolni magát a mindennapi életre.”

“A tőke és az emberek szabad mozgása a terrorizmus táplálásának egyik módja. Franciaország bevándorláspolitikája hozzájárult a radikális iszlám itteni robbanásszerű terjedéséhez, és a Franciaországban született terroristák kitermeléséhez.” – figyelmeztetett.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »