Marine Le Pen: Ideje Szíria miatt szembeszállni Trump-pal

By Jonas E. Alexis on April 10, 2017.

Trump az a fickó, aki megtévesztette a szavazóit, azzal, hogy Amerika kivonul és nem lesz a Közel-Kelet rabszolgája, és most lényegében átveri őket.

Általában nem értek egyet Marine le Pen kijelentéseivel, de most igaza van abban, amit mond, hogy Trump teljességgel figyelmen kívül hagyta a múltat és tovább folytatja azt az örökös háborúzást, amellyel, mindnyájan tudjuk, hogy tökéletesen és határozottan soha semmit nem értek el a Közel-Keleten. Marine Le Pen azt mondta.

“Én arra bíztatom (Trump-ot), hogy legyen óvatos (Szíriával), mert láttuk, hogy hová vezetett Irakban, hová vezetett Líbiában. Az igazság az, hogy nem hozott nagyobb békét, több nyugalmat, nagyobb védelmet a civilek számára.”[1]

Trump nyilván kénytelen volt felfüggeszteni a történelmet, felvenni a Neokonzervatív ideológiát, és a bunkósbot-Amerikát még egyszer Szíriában, Irak nem volt elegendő: Afganisztán nem volt elegendő: Líbia nem volt elegendő: hatbillió dolláros számla nem volt elegendő. Hallgassuk meg még egyszer Trump Neocon hangját.

“Én utasítottam [egy katonai csapásra] – I directed [a military strike] annak érdekében, hogy csökkentsük a szíriai hadsereg képességét egy jövőbeni vegyifegyver támadásra és eltántorítsuk a szíriai rezsimet a vegyi fegyverek használatától és felhalmozásától, hogy ezzel is elősegítsük a régió stabilitását és megakadályozzuk a jelenlegi humanitárius katasztrófa rosszabbodását a régióban”

Visszatekintve, 2013-ban Trump ezt a bejegyzést tette a Twitteren: “Mi az, amit Szíria bombázásával nyerünk, a nagyobb adóság, és a lehetséges hosszú távú konfliktus mellett? Obamának kongresszusi jóváhagyásra van szüksége.”

Négy évvel később, Trump figyelmen kívül hagyta saját figyelmeztetését és elrendelte a légicsapást Szíriában, anélkül, hogy egyetlen bizonyítéka is lett volna arra, hogy Assad vegyi fegyvert használt a saját népe ellen. Azonban, ha valaki megkérdőjelezné ezt az istentelen vállalkozást, ugyanúgy ki lenne közösítve, mint a demokrata képviselőasszony, Tulsi Gabbard. [2]

Hírdetés

Trump az a fickó, aki megtévesztette a szavazóit, azzal, hogy Amerika kivonul és nem lesz a Közel-Kelet rabszolgája, és most lényegében átveri őket. Korábban elítélte a hazug híreket közlő médiát, mint a Washington Post, the New York Times, the Wall Street Journals, USA Today, etc., Most ugyanezek a hírügynökségek dicsérik őt a jelenlegi szíriai akciójáért. .[3]

Trump egyenesen az izraeli, vagy a neocon forgatókönyvet követi. A Zsidó Neokonzervatív (Flaming Jewish Neocon) David Horowitz most azt mondja, hogy a szíriai légicsapás végül is jót fog tenni a Trump adminisztrációnak! [4]

[1] “Le Pen Urges Trump No to Repeat Iraq and Libya Scenario in Syria,” Sputnik News, April 10, 2017.

[2] “Rep. Gabbard under fire after refusing to accept ‘Assad did chemical attack’ without proof,” Russia Today, April 10, 2017.

[3] Adam Johnson, “Top Five Major Newspapers Run 18 Opinion Pieces Praising Syria Strikes – Zero Are Critical,” MintPress News, April 10, 2017.

[4] David Horowitz, “A Game Changer for Syria—But also for Trump,” FrontPage Magazine, April 10, 2017.

Veterans Today

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Fordítás, Hírek, Külföld, Külföldi sajtó, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »