Március elsejétől megmondhatja a véleményét Gyurcsánynak!

Ön mit mondana Gyurcsány Ferencnek, ha felhívhatná telefonon? Mit javasolna a 2006-os rendőrterrorért felelős, bukott exszocialista miniszterelnöknek? A Demokratikus Koalíció (DK) új plakátja szerint március elsején állítólag bárki felhívhatja majd Gyurcsányt, és bele lehet szólni a szélsőbaloldali törpepártjának a programjába.

Hétfőtől reggel kezdik el kihelyezni Simicska Lajos cégének, a Mahir Cityposter Kft. hirdetőfelületein a DK több mint kétszáz plakátját Gyurcsány Ferenc képmásával – értesült az Origo.

A hírportál megkereste a DK-t, hogy megtudja, miért éppen az Orbán Viktorral háborúban álló milliárdos vállalkozó érdekeltségébe tartozó hirdetőcég felületeit választották.

Hírdetés

„A DK – ellentétben a miniszterelnökkel – ugyanazt gondolja a világról, mint amit mond” – válaszolta Gréczy Zsolt, a párt szóvivője az Origonak.

„A DK abban a Sokak Magyarországában hisz, amelyben nem a kapcsolatok, a párthovatartozás, vagy a rokoni szálak döntik el a megbízásokat, hanem a szabad verseny. A DK előzetes árajánlatot kért a fővárosi hirdetéspiac szereplőitől a plakátok kihelyezésére, a legjobb, legolcsóbb ajánlatot pedig a Mahir Cityposter Kft. tette”

– mondta a kevesek pártjának szóvivője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »