Március 29-én lehet ismét békemenet

Március 29-én lehet ismét békemenet

Ismét kiállhatnak a nemzet érdekei, az ország szuverenitása és a jó kormányzás mellett az újabb békemenet résztvevői – mondta a Magyar Hírlapnak a CÖF-alapító Csizmadia László. Sokan támogatták eddig is az alapítványt, „az Összefogásnak elkeresztelt baloldali összetákolmány pedig még jobban aktivizálta a nemzeti kormány mellett kiállókat, rengeteg javaslatot kapunk, s ezrével érkeznek a támogatások is” – jelentette ki az elnök. „Nagy a tét, az ország sorsa, és Isten mentse meg a nemzetet Gyurcsányék visszatérésétől.” Március 29-én lesz az újabb békemenet, az emberek ismételt kiállása a nemzet érdekei, az ország szuverenitása és a jó kormányzás mellett.

 

– Közpénzből támogatott álcivil szervezetnek bélyegezte a CÖF-öt a Demokratikus Koalíció szóvivője. Mit szól ehhez?

 

– Azt, hogy Gréczy Zsolt a Fővárosi Törvényszéken megtalálhatja az elszámolásunkat, támogatóink listáját, s abban nem fog közpénzre lelni. Rengeteg ember támogatja a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt (CÖKA), javarészt azok, akik az első békemeneten is részt vettek, s kiálltak a nemzeti értékek és a nemzeti kormány mellett. Az Összefogásnak elkeresztelt baloldali összetákolmány még jobban aktivizálta a nemzeti kormány mellett kiállókat, rengeteg javaslatot kapunk, ezrével érkeznek a támogatások egy újabb békemenet megszervezéséhez. Nagy a tét, az ország sorsa, Isten mentse meg ezt a nemzetet Gyurcsányék visszatérésétől. Arról pedig, ki az álcivil és ki a valódi civil, mindent elmond, hogy a Haza és Haladás Közalapítvány elnöke 2011-ben 14 millió forintot kapott az alapítványától, én pedig soha egyetlen fillért sem.

Hírdetés

 

– A baloldali sajtó arról ír, a CÖF az államot „eladósító” paksi bővítés és az orosz politika mellett akar demonstrálni. Eldőlt már, hogy mikor?

 

– Úgy tűnik, hogy március 29-én lesz az újabb békemenet, az emberek ismételt kiállása a nemzet érdekei, az ország szuverenitása és a jó kormányzás mellett. A paksi beruházás úgy valósulhat meg, hogy szemben az IMF ötéves hitelével az orosz fél harmincéves törlesztési lehetőséget biztosít. A működő beruházás nagy biztonsággal önmaga kitermeli a felvett hitelt és kamatait. Tízezer új munkahelyet teremt, egy százalékkal megemeli a GDP-t, és a beruházás negyven százaléka magyar vállalkozók közreműködésével valósul meg. A paksi bővítés a fenti tények miatt a kormány felelős gazdasági döntése, annak semmilyen politikai tartalma nincs, ezt minden józanul gondolkodó ember beláthatja.

 

forrás: Magyar Hírlap


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »