Maratoni sofőrvizsga jövő hétvégén

Maratoni sofőrvizsga jövő hétvégén

A prefektúra, valamint a megyei gépjármű-bejegyzési és jogosítvány-kibocsátó közszolgálat tájékoztatása szerint október 9-én és 10-én (jövő szombaton és vasárnap) 250 személy teheti le a gépjárművezetői gyakorlati vizsgát Sepsiszentgyörgyön.

A tömeges vizsgáztatás Maros megyei rendőrök segítségével történik. Iratkozni a vizsgára feljogosító iratcsomóval és személyi igazolvánnyal október 2-án, azaz most szombaton lehet 8.30 és 15 óra között a közszolgálat székhelyén, Sepsiszentgyörgyön a Kós Károly utca 21–23. szám alatt (az egykori Dohánygyár közvetlen szomszédságában, bejárat a Cigaretta utcából). A gyakorlati felmérés a jövő hétvégén a Sepsi Value Centre parkolójából indul.

Hírdetés

Amint arról beszámoltunk, a maratoni vizsgáztatást más megyékből érkező rendőrök segítségével oldja meg a prefektúra, valamint a jogosítvány-kibocsátó hivatal, hogy csökkentsék azok számát, akik hónapok óta várnak a gyakorlati felmérésre. Megyeszinten nagyjából ezer személy van ebben a helyzetben. Múlt hétvégén Vaslui megyei rendőrök segítettek a személyzethiánnyal is küszködő háromszéki hivatalnak 216 személy vizsgáztatásában. (ndi)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »