Mára a történelemkönyvekbe került – December 5-e – a nemzetárulás napja

Máig ható szégyenfoltja a magyar társadalmi életnek a 2004. december 5-én megtörtént népszavazás, ahol a külhoni magyarok kedvezményes honosításáról kiírt szavazás eredménytelenül zárult. Az akkori kormánypártok élükön Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel mindent megtettek, hogy a népszavazás kudarcba fulladjon. Komoly anyagi forrásokat, médiafölényüket hasznosítva a baloldali kormánypártok brutális nemzetellenes kampányt folytattak, melyben arra szólították fel a polgárokat, hogy szavazzanak NEM-el a magyar nemzetrészeink kedvezményes honosításáról. Saját magyar testvéreinket döfték hátba.

Ma már kezd történelemmé válni, ahogy 19 éve visszaköszönt az 1919-es Lenin fiúk, és a későbbi Rákosi diktatúra szellemisége. Ebbe a sorba jól illeszkedett az a folyamat amikor Medgyessy Péter 2002. december 1-jén, Erdély elcsatolása évfordulóján a budapesti Kempinski Hotelben pezsgővel koccintott román kollégájával, Adrian Nãstaséval. Az ünneplők között jelen volt a magát liberálisnak tartó Göncz Árpád volt köztársasági elnök, az MSZP-s Kovács László külügyminiszter, valamint az akkori RMDSZ több magas rangú politikusa is. Majd 2004-ben a Gyurcsány Ferenc vezette kormány gyomorforgató stílusban uszított a határon túli magyarság ellen. Mindenki ismeri ma a “23 millió román” beözönlésétől “rettegő” magyarellenes baloldali propagandát. Az akkori balliberális kormánypártoktól elhangzottakat, épeszű, hazáját szerető ember megbotránkozással fogadta. Ez a 19 évvel ezelőtti gyalázat ma már a közelmúlt történetéhez tartozik. Erről a szégyenről a jövő generációi a történelem könyvekből fognak értesülni, de máig intő jelként szolgálhat, hogy milyen erőkkel nem szabad soha összefognia a magyar hazaszerető embereknek és közösségeknek.

Hírdetés

A történelem ismétli önmagát, a 20. század elején kialakult magyarellenes kommunista irányzatok szellemisége manapság ismét megjelent, könnyű felismerni őket, hiába nevezik újabb és újabb néven önmagukat. Ma hazánkban félelmetes kép rajzolódott elénk, amikor egy volt radikális nemzeti párt összefogott a leggyűlöltebb ellenségével (a magyarokat lövető, kardlapoztató baloldali erővel), illetve nemzetellenes, magukat liberálisnak valló pártokkal. A történelmi példák arra tanítanak bennünket, hogy nem lehet semmilyen indokkal nemzetellenes irányvonalakat támogatnia semmilyen önmagát nemzetinek tartó csoportosulásnak sem, aki ezt megteszi az a magyar közösséget árulja el.

A baloldali kormánypártok egyik magyarellenes propagandaplakátja 2004-ből.


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »