Mára a történelemkönyvekbe került – December 5-e – a nemzetárulás napja

Máig ható szégyenfoltja a magyar társadalmi életnek a 2004. december 15-én megtörtént népszavazás, ahol a külhoni magyarok kedvezményes honosításáról kiírt szavazás eredménytelenül zárult. Az akkori kormánypártok élükön Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel mindent megtettek, hogy a népszavazás kudarcba fulladjon. Komoly anyagi forrásokat, médiafölényüket hasznosítva a baloldali kormánypártok brutális nemzetellenes kampányt folytattak, melyben arra szólították fel a polgárokat, hogy szavazzanak NEM-el a magyar nemzetrészeink kedvezményes honosításáról. Saját magyar testvéreinket döfték hátba.

Ma már kezd történelemmé válni, ahogy 16 éve visszaköszönt az 1919-es Lenin fiúk, és a későbbi Rákosi diktatúra szellemisége. Ebbe a sorba jól illeszkedett az a folyamat amikor Medgyessy Péter 2002. december 1-jén, Erdély elcsatolása évfordulóján a budapesti Kempinski Hotelben pezsgővel koccintott román kollégájával, Adrian Nãstaséval. Az ünneplők között jelen volt a magát liberálisnak tartó Göncz Árpád volt köztársasági elnök, az MSZP-s Kovács László külügyminiszter, valamint az akkori RMDSZ több magas rangú politikusa is. Majd 2004-ben a Gyurcsány Ferenc vezette kormány gyomorforgató stílusban uszított a határon túli magyarság ellen. Mindenki ismeri ma a “23 millió román” beözönlésétől “rettegő” magyarellenes baloldali propagandát. Az akkori balliberális kormánypártoktól elhangzottakat, épeszű, hazáját szerető ember megbotránkozással fogadta. Ez a 16 évvel ezelőtti gyalázat ma már a közelmúlt történetéhez tartozik. Erről a szégyenről a jövő generációi a történelem könyvekből fognak értesülni, de máig intő jelként szolgálhat, hogy milyen erőkkel nem szabad soha összefognia a magyar hazaszerető embereknek és közösségeknek.

Hírdetés

A történelem ismétli önmagát, a 20. század elején kialakult magyarellenes kommunista irányzatok manapság ismét megjelentek, könnyű felismerni őket, hiába nevezik újabb és újabb néven önmagukat. Ma hazánkban félelmetes kép rajzolódik elénk, amikor a volt radikális nemzeti párt összefog a leggyűlöltebb ellenségével (a magyarokat lövető, kardlapoztató baloldali erővel), illetve nemzetellenes, magukat liberálisnak valló pártokkal. A történelmi példák arra tanítanak bennünket, hogy nem lehet semmilyen indokkal nemzetellenes irányvonalakat támogatnia semmilyen önmagát nemzetinek tartó csoportosulásnak sem, aki ezt megteszi az a magyar közösséget árulja el.

A baloldali kormánypártok egyik magyarellenes propagandaplakátja 2005-ből.


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »