Már nem mond több hírt – brutálisan meggyilkolták az ismert színészt

Már nem mond több hírt – brutálisan meggyilkolták az ismert színészt

A Ripost információi szerint holtan találták vasárnapra virradóra a 82 éves Szilágyi István színművészt.

A hírt több kerületi információkkal foglalkozó Facebook-csoport is megosztotta. Itt azt írják, az egész utcát lezárta a rendőrség, több mentőautó is a helyszínen van.

A gyilkossággal gyanúsított férfi, a színész fia három évvel ezelőtt már állt bíróság előtt azért, mert nagyon megverte az apját.

A Babtista Szeretetszolgálat színművész háza előtt tartozkodó tagja elmondta, hónapok óta ápolta az idős férfit, utoljára pénteken járt nála. Arról is beszélt, hogy ma reggel is volt bent a házban, ahol már a bűnügyi technikusok dolgoztak, amikor odaért.

Elmondása szerint odabent minden tiszta vér, kalapáccsal verték agyon a színészt. Ezt azonban egyelőre nem erősítették meg a rendőrök.

A Bors úgy tudja, hogy Szilágyi feleségét a rendőrök a Teve utcai székházba vitték kihallgatásra, és azt is írták, hogy rajta nem volt semmilyen külsérelmi nyom. Ő szólt a rendőröknek, berohant a közelükben lévő vegyesboltba.

Hírdetés

– mondta a boltos.

A lap azt is írja, hogy egy családi vita, veszekedés fajult el annyira, hogy a gyanú szerint Péter megölte az apját. 

A rendőrök a helyszínen, még a szemle előtt elfogták a 49 éves férfit. A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

 

A színész fia alkoholproblémákkal küzdött, haragja gyakran fajult tettlegességig.

A boltos elmondta az újságíróknak, hogy

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »