Már nem is titkolják: állampolgárságot adnának a migránsoknak

Már nem is titkolják: állampolgárságot adnának a migránsoknak

Migránssimogatás felsőfokon.

Cécile Kyenge olasz baloldali európai parlamenti képviselő az M1-nek adott exkluzív interjúban úgy fogalmazott: Migránsok már Európában született gyermekeinek és a most érkezőknek automatikusan meg kell kapniuk az európai állampolgárságot, és mindent, ami azzal együtt jár, mert ez jelenti az integráció valódi lehetőségét.

Ma pedig Dimitrisz Avramopulosz uniós migrációügyi egy brüsszeli rendezvényen azt mondta, a tartózkodásra jogosult menekültek és migránsok hatékony integrációja előnyére válhatna Európának, s hozzájárulhatna az elöregedő társadalmak és a munkaerőhiány jelentette problémák megoldásához.

Nem nehéz kitalálni, hogy ha április 8.-után ne adj isten a migránspárti erők kerülnének hatalomra mi várna Magyarországra.

Gyurcsány tüstént rábólintana a migránsok esetleges magyar állampolgárságára, neki ugyanis csak a határontúli magyarokkal voltak fenntartásai.

Hírdetés

Juhász Péter, Fodor Gáborral és vendégelőadóként Konrád Györggyel tartana szemináriumokat a migránsoknak a vízipipa különleges felhasználásának rejtett módjairól.

Karácsony Gergely a baloldal miniszterelnök-jelöltje pedig hóna alatt egy „érzékenyítő” kézikönyvvel meleg levest vinne Szél Bernadettel kalákában valamelyik frissen kimeszelt használaton kívüli laktanyába, Vona Gábor pedig arab nyelvű jókívánságokat hajtogatna a szintén kiszállításra kerülő meglepetés-falafelekbe.

Ez egyelőre csak fikció, de ha nem vigyázunk könnyen valósággá válhat.

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »