Már most látszik, hogy megérte

Most már tisztán látható: nem volt hiába való a nagy hőbörgés, az oroszok elleni szigorú gazdasági embargó. Az eredmények mondhatni már látszanak. Az elmúlt hónapok gondos vetése beérni látszik. Így aztán a globalista pénzeszsákok ott a tengerentúlon picinyt hátradőlhetnek, mert a nagy terv első része sikerült.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy az oroszok miatt kell aggódni, akkor jelezném, hogy nem róluk van szó, hanem rólunk, európaiakról. Pontosabban az EU tagállamairól. Az oroszok, úgy ahogy eddig a történelemben mindig, úgy ezt a krízist is röhögve túl fogják élni, azonban hogy az EU-val mi történik az már inkább kérdéses. Egyelőre nem kell, pontosabban nem is lehet gyors halált vizionálni, de hogy az orosz szankciók erősen sújtják a tagállamokat, az már nem kérdés senki számára sem.

Akkor pedig pláne nem, ha az ember utánanéz az adatoknak és a számoknak.

Az eredmények egyértelműek.

A demokrácia és a demokratikus jogok zászlaja alatt az amerikaiak által erőltetett intézkedések következtében az Oroszország és az Európai Unió közötti kereskedelmi forgalom drasztikusan csökkent. Ezzel párhuzamosan viszont mily érdekes, az Oroszország és az Egyesült Államok közötti kereskedelem volumene növekedett.

A jenkik a nagyközönségnek nyomják az agymosó demokrácia-rizsadumát, bábkormányt ültetnek az ukránok nyakába miközben az oroszokat szívatják mindenféle intézkedésekkel, aminek a kárát teljes mértékig az európaiakkal vitetik el. Ők pedig szép sunyiban benyomulnak és megvetik a lábukat az embargó miatt ugyan leszűkített, de még így is jelentős keleti piacon.

Hírdetés

Szép történet.

Olyasmi csak durvábban, mint amit velünk játszanak a keleti nyitás kapcsán. Magyarországot és a többi közép-európai országot lényegében folyamatos amerikai támadás és bírálat éri a Kínával való egyre jobb gazdasági kapcsolatok miatt, mondván Kína nem demokratikus állam, emiatt velük kereskedni természetesen nem is annyira demokratikus.

Nekünk.

Az hogy az amerikaiak nagyságrendekkel nagyobb és szorosabb gazdasági-pénzügyi együttműködést folytatnak Mao Ce-tung utódaival, az teljesen rendben van. Az maga a megtestesült demokrácia.

Így megy ez.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »