Már megint támadják a magyart….

Ismét helyzet van déli határainkon. Ismét feladat előtt áll a magyar határvédelem. Ennyit ér Brüsszel hónapok óta tartó “tárgylás- és megoldáskeresési” tevékenység A kicsik, a lenézett, a “szívességből befogadott” népek, – köztük hazánk – ismét komoly feladatok előtt állnak. … És még mindig nincsenek megelégedve velünk. Szidnak és rágalmaznak, előírnak és vizsgálódnak. De meddig mehet ez így?

——————————————

Hírdetés

Nem kell kötelezően befogadnunk migránsokat, – de fizetünk annyit, amennyit megállapítottak. Ennek ellenére fenyegetnek minket Schulz úr vezényletével. Pedig mi nem húzzuk ki magunkat semmi alól. Mi voltunk az elsők, akik a Schengeni határt megpróbálták védeni még azelőtt, hogy leesett volna a tantusz náluk. Elözönlöttek minket a migránsok, miután Frau Merkel kimondta azt az “egy bizonyos mondatot”. Megpróbáltunk kerítéssel védekezni és minket ócsároltak ezért. Most minden ócsároló építi a maga kerítését. Nem vették figyelembe megállapításainkat, hogy Európa külső határait kell megvédeni a belső biztonság érdekében. Most úgy tálalják, mintha ők találták volna ezt is ki.
És minket fenyegetnek?
Olyanok, akik a második világháború után nyerészkedésbe mentek át? Akik a Marshall terv keretében hihetetlen nagyságú segítséget kaptak Amerikától? Akiknek soha sem kellett beszámolniuk semmiféle tevékenységükről? Azt tehették, amit csak akartak?
És mit kaptunk mi? Szovjet megszállást, kommunista “erkölcsöt” és kizsákmányolást. El voltunk zárva a mindenkitől és mindentől, ami a nemzet fejlődését szolgálta volna. A “nagy közösség”, a kommunizmus, nem ismerte el a nemzetállamokat és azok jogait.
És most Brüsszel? Ők elismerik? A nemzetállamok szuverenitását támadják, annak ellenére, hogy azok a megszavazott szabályokat betartják. Egyes tagállamok viszont vindikálják maguknak azt a jogot, hogy felállítsanak előírásokat, kvótákat, a többség megkérdezése nélkül. Ők azt is megengedik maguknak, hogy a már létező szabályozást felülbírálva cselekedjenek. Hogy kedden homlokegyenest mást mondjanak, mint az előtte való hétfőn.
És ők támadnak minket?
Ennek egy világos magyarázata van. Azt, amit a magyarok csináltak a migráns kérdésben, az európai (sőt a tengeren túli) polgárok nagy többsége támogatja és Orbán Viktort már követendő példaképként emlegeti. Akin ők eddig nyelvüket köszörülték – a világ egyik legelismertebb politikusává vált, (a nép körében persze – nem a politikusok és a média köreiben.) A “Megvásárolt Újságírók” még mindig nem ébredtek fel.
Mi nem támadunk vissza, csak úgy élünk, ahogy azt mi helyesnek látjuk. (A rettenetes belső ellenzék minden ármánykodása ellenére is.)
És ebből nem enged a magyarok többsége.

The post Már megint támadják a magyart…. appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »