Már megint… – nem unják még?

Már megint… – nem unják még?

Olvasom a Magyar Kurír nevű (réges-régen nem katolikus) hírportálon, hogy ökumenikus imádságot tartottak a romagyilkosságok és a romaholokauszt évfordulóján. (Gyorsan bevettem a vérnyomáscsökkentő tablettát, de még nem vagyok biztos abban, hogy hat is.)
No és kik a szervezők? Hát kik lennének? A Szent Egyed-közösség és a jezsuiták – no és persze a zsidó származású katolikus (?) püspök, valamint a zsidó származású egyéb szektavezérek. A Szent Egyed-közösség a már katolikusnak egyáltalán nem nevezhető egyházban is kb. a Rotary-klubnak felel meg, tehát a nagy szabadkőműves banzájban az úttörőmozgalom. (Ránézve a tagjaikra, aggályok nélkül el tudom őket képzelni a buzi-felvonuláson is.)

No és kik a szervezők? Hát kik lennének? A Szent Egyed-közösség és a jezsuiták – no és persze a zsidó származású katolikus (?) püspök, valamint a zsidó származású egyéb szektavezérek. A Szent Egyed-közösség a már katolikusnak egyáltalán nem nevezhető egyházban is kb. a Rotary-klubnak felel meg, tehát a nagy szabadkőműves banzájban az úttörőmozgalom. (Ránézve a tagjaikra, aggályok nélkül el tudom őket képzelni a buzi-felvonuláson is.)

A „uraskodva” rvrvraccsoló, állítólag katolikus püspöknek szentelt Grünwald-kedvenc nyálas úr, meg a lutheri zsidóellenességet szégyenlő szuperintendens, meg a miniszter-lelkész, meg a „csoda”-rabbi, meg a holotúlélő romacsaj gyertyákat gyújtanak, okosnak látszó nyilvánvaló hazugságokat sorjáznak. De hiszen már a nagy holo-szakértő zsidó történész is cáfolja a légből (vagy Tel Aviv-ból) kapott adatokat.

A romagyilkosságok helyszíneit sorolják Auschwitz-cal egyetemben és közlik – már-már pápai tévedhetetlenséggel, – hogy ott volt a sátán. Na persze, hiszen a sátán fattyai is ott voltak. Na és hol volt, hol van a sátán, amikor a fenti néhány adathoz képest köbgyök-sokszoros számú, romák által meggyilkoltak, összevertek, kiraboltak, idősek és védtelenek szenvednek? A sátán ott van, de hol vannak a püspök és szektavezér urak, amikor e szerencsétleneket kell vigasztalni, róluk kell megemlékezni? Ja, akkor maceszt meg sóletet zabálnak a B’nai b’rith-tagtársaknál.

A Szent Egyed-közösség vezetőjével akadt egy e-mail-váltásom, amelyben kioktatott, hogy a globalizáció felé kell haladni az egyháznak is, tehát a migránsok (azaz jórészben terroristák) érdekei előbbvalók. Igen, főképpen Krisztusnál, a hitnél és erkölcsnél valók előbbre. A Szent Egyed-közösség egyház- és hazaáruló tevékenysége (és természetesen a manapság már erősen zsidó-identitású jezsuitáké is) minden emberi – s főleg minden Krisztusi – érték meggyalázója. A pápai fehér reverendát három éve mocskoló „druszám” pedig a tiszta lelkiséget ápoló egyik ferences szerzetesközösséget oszlatja fel, nem ezt a buzi-gyülekezetet. Valaki azt mondaná erre, hogy meghülyült. Bár úgy lenne, de nagyon is okos és nagyon is céltudatosan rombol annak megfelelően, ahogy a blankoltak diktálnak.

Hírdetés

Azt írtam, hogy a „druszám”. Ha nem szeretném az Édesapám emlékét és nevét, már régen úgy tettem volna, mint az ’50-es évek elején élt honpolgár, aki megjelent a Belügyminisztériumban, hogy szégyelli a nevét és meg akarja változtatni. – Miért hogy hívják? – Kaka Mátyás. – Hát ez tényleg nem egy jó név és mire akarja változtatni? – Kaka Rudolf-ra. Még az a golyófejű barom zsidó Rosenfeld Manfred is „becsületesebben” dolgozott a saját (bár eredendően gonosz) cégéért, mint ez a zsidó-dígó-argentin akárki.

A napokban Stoffán György író, régebben pedig amerikai katolikus értelmiségiek írtak levelet Jorge Mario Bergoglio úrnak/elvtársnak, hogy mondjon le a bitorolt pápai trónról és húzzon haza a bádog- és szemét-városaiban lakó kedvenceihez. Édes Istenem! Hát azt hiszik ezek a jámbor és kevésbé jámbor emberek, hogy eljut hozzá?

A Sodano-Kasper-Müller-Erdő-, stb-féle vakolók majd átengedik a szűrőn?

Meg egyébként is: ő (zsidógyökerű) dígó-bevándorlók – s mint ilyen a honiakkal szemben előnyöket szerző – leszármazottja. Látványosan harciaskodik a szabadkőművesek ellen a Buenos Aires-i autóbuszon, de éppen egy szabadkőműves estélyen való koccintgatásra igyekszik, ahol persze átveszi az egyházrombolásra vonatkozó ukázt a rabbitól és a muftitól.

Régebben írtam – a mostaninál talán kissé szelídebb (azaz paposabb) hangnemben – hogy végre zsidóktól és főleg zsidó-szellemiségtől; szektás megtérőktől; cigányoktól és egyéb szabadelvű-globalista-ökumenikus- és más szeméthalmazoktól mentes, hithű Római Katolikus Egyház kell. Hithű – és főleg hívő, tisztalelkű – papok és hívek kellenek, akik képesek jövőt építeni, ifjúságot nevelni, újra széppé tenni Isten teremtését.

Uram, hallgasd meg könyörgésünket – és kiáltásunk jusson színed elé.

Pater Anonymus – Kitartas.net


Forrás:kitartas.net
Tovább a cikkre »