Már megint egy olyan náci fenyegetőzött, aki nem tud normális horogkeresztet rajzolni

Már megint egy olyan náci fenyegetőzött, aki nem tud normális horogkeresztet rajzolni

Ismeretlenek horogkeresztet, valamint “meghalsz” feliratot festettek egy püspökladányi családi házra szerda hajnalban, adta hírül a Roma Sajtóközpont.

A ház falára a fotók tanúsága szerint három horogkereszt is felkerült, ebből az egyiket nem sikerült normálisan megrajzolni. Több hasonló esettel találkoztunk korábban is, olykor kiderült, hogy a fenyegetés nem is szélsőjobbosok műve volt. Nem kizárt persze, hogy most valóban nácik fenyegetőztek, de szellemi szintjükről sokat elárul kedvenc szimbólumuk ismeretének hiánya.

Hírdetés

A ház udvarára egyébként egy kutyatetemet is bedobtak. A kutya a házban lakó családfő nemrég elhunyt édesanyjáé volt, akinek háza pár száz méterre található az övétől.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya önkényuralmi jelkép használata vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség szerint ház udvarán megtalált elpusztult kutyán sem külsérelmi nyomok, sem mérgezésre utaló jelek nem voltak, a helyszínre érkező állatorvos sem talált ilyeneket. A bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »