Már Magyarországon is elérhető a Netflix!

Tegnap óta elérhető hazánkban a Netflix – ez az időzítés egyrészt azért bravúros, mert 2016-ra jelentették be korábban a termék bevezetését – többek között – Magyarországra, és nem húzták túlzottan az időt, hiszen ezt az év hatodik napján meg is tették. A másik pedig: ez az időszak a vizsgaidőszak kellős közepét is jelenti…

A Netflixet egy hónapig ingyen lehet tesztelni, ezért két tippünk van egyetemistáknak: vagy kezdjék el a próbahónapjukat a vizsgaidőszak leteltével, vagy, ha sehogy nem bírják ki, hogy film- és sorozatnézésbe fojtsák a vizsgák miatti frusztrációjukat a tényleges megoldást jelentő tanulás helyett, sűrűn mondogasság maguknak a következő kifogást: „Nem baj, legalább most már tényleg profi leszek az angol szövegértésben.”

A Netflixet ugyanis, bár tegnap óta Magyarországon is elérhető, annyira azért nem lokalizálták, legalábbis egyelőre, hogy magyar feliratokkal is szolgáljon. Így tovább bővíthető az említett kifogás: „szövegértésben és szövegolvasásban is”. Ki van ez találva.

Hírdetés

 

Akik számára ismeretlen a Netflix és/vagy nem tudnak angolul, kénytelenek lesznek utóbbiakban jártas ismerőseik segítségét kérni. Fontos, hogy a PayPal- vagy bankkártyaadatokat már az ingyenes próbahónap megkezdésekor meg kell adni, de ekkor még semmilyen költséggel nem terheli a felhasználókat a cég, ez csupán ellenőrzésre szolgál. A próbahónap lejártának környékén viszont figyelmeztető/emlékeztető e-mailt fog kapni, így ha köszöni szépen, nem óhajt fizetni a szolgáltatásért, ne törölje kapásból a szóban forgó e-mailt, nehogy kellemetlen meglepetések érjék.

Egy szó, mint száz: jó szórakozást a Netflixezéshez! Az biztos, hogy hihetetlenül kényelmes a termék: kattintásra már indul is a film, megjegyzi, hol tartott a sorozat adott epizódjában, így akkor is onnan nézheti tovább automatikusan, ahol abbahagyta, ha okostelefonon kezdte, és PC-n szeretné folytatni (feltéve, ha mindkettőt beállította), és még sorolhatnánk. Pont ezért mégis megfontolandó, hogy a vizsgaidőszak leteltét talán érdemes kivárni…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »