Már hegesztik a csatornafedeleket Putyin miatt

Már hegesztik a csatornafedeleket Putyin miatt

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői látogatása miatt vasárnap és hétfőn is forgalmirend-változásokra kell készülniük a fővárosban autózóknak. Hétfőn 11 és 20 óra között szakaszos és időszakos forgalomkorlátozások lesznek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Papp László Budapest Sportaréna közötti útvonalon. Vasárnaptól megállási tilalmat rendeltek el ugyanitt, a tiltott helyen parkoló autókat a rendőrség elszállíttatja.

http://mno.hu/

Hírdetés

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken azt mondta, hogy komoly biztonsági előkészületek zajlanak Vlagyimir Putyin budapesti látogatásához kapcsolódóan. Az orosz elnök egyébként Orbán Viktor kormányfő meghívására, a budapesti cselgáncs-világbajnokság megnyitójára jön, de a tervek szerint a magyar miniszterelnökkel is tárgyal majd. Közben az is kiderült, hogy Putyin Civis Honoris Causa címet, azaz egyetemi díszpolgárságot kap a Debreceni Egyetemtől. Az indoklás szerint

„mind a magyar kormányzat, mind az Orosz Föderáció jelentős szerepet szán a Debreceni Egyetemnek a Paks II. beruházásban”.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2017.08.26.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »