Már csak részben szabad Magyarország – és ezt egy sorosista zsidó mondja

Hazánk idén már csak 70 pontot ért el a skálán, így ezúttal nem minősül szabadnak. A sajtó, a bíróságok és az akadémikusok helyzetét is megemlítették a jelentésben – jelentette be Freedom House elnöke, a zsidó Michael J. Abramowitz.

Megjelent a Freedom House legfrissebb jelentése, melyben idén is megvizsgálták, milyen az egyes országokban a szabadság helyzete.

Hírdetés

Már a borító is árulkodó: a kutatást illusztráló képen lángokban áll a szabadság, a tüzet pedig Orbán Viktor is táplálja, mások mellett Recep Tayyip Erdogan és Vlagyimir Putyin mellett, miközben Donald Trump mályvacukrot süt.

Magyarország idén a 100 pontos skálán a tavalyinál 2 ponttal kevesebbet, 70 pontot kapott, így már nem szabadnak, hanem csak részben szabadnak minősül. A kutatásban például megemlítik, hogy Orbán és a Fidesz korlátozza a sajtót, a civil szervezeteket, az akadémikusokat, a bíróságokat és a magánszektort. Az elemzésben megemlíti a CEU ügyét és azt is, hogy év végén tüntetők vonultak az utcára a visszaélések ellen.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ a jelentéssel kapcsolatban közölte: a Freedom House a Soros-birodalom tagja, Soros pénzeli, és most Soros választási kampányát szolgálja. „A többi Soros-szervezettel együtt azért támadja Magyarországot, mert a magyarok úgy döntöttek, hogy nem akarják, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak” – tették hozzá


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »