Már csak két hónapig látható a National Geographic

Pénteken írtunk róla, hogy a Magyar Telekom kiszórja a kínálatából a Fox csatornáit, így az előfizetőik számára 2017. január 1-től nem lesz elérhető egyebek mellett a National Geographic, a Fox, a Sky News és a Viasat Nature/History. A szelektálás nyertese Andy Vajna kormánybiztos, akinek új adói bekerültek a Telekom átalakított csomagjaiba.

Megkerestük az ügyben a Fox-ot, ahol akkor arról tájékoztattak, még egyezkednek a Telekommal, amint ez lezárul, tájékoztatnak. Úgy tűnik azonban, a tárgyalások nem vezettek eredményre, hiszen péntek esti közleményükben megerősítették, január 1-től megszakad az együttműködésük a Telekommal.

Hírdetés

Mint írják, szomorúan értesültek róla, hogy a Magyar Telekom úgy döntött, hogy 2017. január 1-től nem viszi tovább a FOX Networks Group csatornáit, „és ilyen módon nem teszi lehetővé előfizetői számára, hogy tovább élvezhessék magas színvonalú, műfajukon belül meghatározó jelentőségű csatornáinkat, a rendkívül népszerű National Geographic-ot, Nat Geo Wildot és FOX-ot.” 

Emlékeztetnek rá, hogy a National Geographic egy világszerte ismert és népszerű brand, amely számára „2017 az eddigi legjelentősebb évnek ígérkezik”. Hozzáteszik, hogy a National Geographic nézői a bolygó megismeréséhez és megóvásához is hozzájárulnak, lévén a csatorna a teljes profitjának 27 százalékával a National Geographic Society társadalmi célú munkáját támogatja.

A közlemény végén hangsúlyozzák, a „FOX Networks Group csatornái továbbra is elérhetőek szinte minden tévészolgáltatónál, megtalálhatóak többek között a UPC, a DIGI és az Invitel kínálatában.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »