Már az óvodásokat sem kíméli a baloldali propaganda

Már az óvodásokat sem kíméli a baloldali propaganda

A baloldal már a legfiatalabb korosztályt sem kíméli ideológiai befolyásolásával. Nemrég egy rendkívül nézett gyerekműsorban okították rasszizmusról a hat év alatti korosztályt. A történet külön pikantériája, hogy a gyerekekre helyezték a terhet azzal a felhívással, hogy nekik kell felemelniük a hangjukat a jelenség ellen.

A szélsőbaloldali Black Lives Matter mozgalom hatásaképpen a gyerekek is a propagandagépezet célpontjai lettek, de eddig az ilyen jellegű tartalmakkal közülük csak az iskolás korosztályokat célozták meg. Újabban viszont az óvodás korosztály is a szélsőségesen elsötétülő tendenciák által inspirált propaganda fókuszába kerültek: hat év alattiaknak „mesélték el”, hogy mennyi igazságtalanság van a világban.

Az 1966-óta folyamatosan futó ausztráliai Play School című műsor rendkívül népszerű a gyerekek körében. Az iskola előtt álló korosztály mintegy 80 százaléka hetente legalább egy adását megnézi. Nemrég viszont ez a műsor is beállt a érzékenyítési őrületbe, és az egyik részben a rasszizmusról, illetve a kiváltságokról beszéltek.

A két felnőtt előadó, Rachael és Luke játékos környezetben arról mesélt a gyerekeknek, hogy a rasszizmust meg kell állítani, az óvodás korú  gyerekeknek pedig hallatniuk kell a hangjukat az ügy kapcsán.

A szóban forgó adáshoz még egy kisokost is kapcsoltak a tanárok, illetve a családok számára. Ebben arról írnak, hogy a Play School milyen komolyan törődik azzal, hogy a gyerekeknek átadja a fejlődésükhez szükséges üzeneteket, még akkor is, ha nehéz témáról van szó. Ráadásul az is kimutatható, hogy a gyermekekben a faji elfogultság már 2-4 éves korban kialakulhat, 12 éves korukra pedig ez a felfogás meggyőződéssé válhat.

Az érzékenyítő adás ellen Mark Latham, az ausztrál One Nation NSW politikusa éles hangvételű posztban szólalt fel. Rákérdezett,

Hírdetés

vajon mi történt azzal az elvvel, miszerint a felnőttek nem avatkoznak bele a gyermeki ártatlanságba? Tanulmányok támasztják alá ugyanis, hogy a túl sok információ a nem megfelelő korban káros hatással lehet a kicsikre.

A politikus felvetette azt a kérdést is, tényleg szükséges-e, hogy a gyerekek a felnőttek bűntudatát hordozzák?

(vasárnap.hu nyomán SzKR)

Ghána Afrikába hívja a BLM-aktivistákat

BLM: a fehérek súlyos defektekkel rendelkező félállati lények

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

The post Már az óvodásokat sem kíméli a baloldali propaganda appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »