Már a zoofilok közt is vannak haladó szelleműek: ez a Vas megyei példány nem a szukákat, hanem a kanokat kényeztette csokipudinggal (18+)

Már a zoofilok közt is vannak haladó szelleműek: ez a Vas megyei példány nem a szukákat, hanem a kanokat kényeztette csokipudinggal (18+)

Hónapok óta folytatott kankutyákkal szexuális aktust egy férfi Vas megyében. Hétfőn a kutyaotthon gazdája rajtakapta, amint meztelenül "dolgozott" egy kutya alatt – írja a Nyugat.hu. Kíváncsian várjuk, ő mikor szervez felvonulást a "jogaiért", elvégre ugyanolyan, mint mi, csak mások a szexuális szokásai…

Csak "Madártejesnek" nevezték egymás között a kutyaotthonban azt az ismeretlent, aki már több alkalommal is betört a Gencsapáti Kutyaparadicsomba, és minden esetben madártejes dobozok maradtak utána. A telepen azt gondolták, hogy a férfi a kezét keni be az édességgel, hogy a kutyák elfogadják. De tévedtek.

Hétfőn fény derült az üres dobozok titkára, amikor a telep vezetője, Ferenczi Endre a kaput kinyitva meglátta az egyik kutyája alatt meztelenül fekvő férfit. Az illető éppen a kankutya nemi szervére kent csokoládépudingot, majd a szájába vette a kutya hímtagját. A döbbent szemtanú visszalépett az ajtón, és azonnal hívta a rendőrséget.

A körzeti megbízott kiérkezéséig a zoofil nem vette észre, hogy lebukott, így a rendőr is szemtanúja lehetett az "aktusnak". A körzeti megbízott megérkezésekor a kb. 180 centiméter magas, szikár férfi felpattant, meztelenül felugrott a kb. 1,6 méter magas box tetejére. és egy kukoricaföld irányába elszaladt.

A körzeti megbízott üldözőbe vette, és erősítést kért. A telep vezetőjének eszébe jutott, hogy látott egy autót a közelben, ezért ő autóval oda hajtott, és eltorlaszolta a menekülési utat. A rendőrök közben kutyával is üldözőbe vették a meztelenül menekülő férfit, aki egy trágyadombban is meghempergőzött, végül a zuhogó esőben nyoma veszett a kukoricásban.

Hírdetés

Kiderült, hogy valóban az elkövető gépkocsija állt a telep közelében. Ennek átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták a férfi nadrágját, benne annak irataival. A rendőrség továbbra is keresi a férfit.

A zoofil megválogatta a kutya-szexpartnereit, a szukákat egy doronggal ütlegelte, a kanok közül pedig azokat választotta ki, akik megálltak neki, legalábbis erre következtetnek az ebek korábbi sérüléseiből. A férfit állatkínzás miatt keresik a rendőrök.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csak ennyit közölt az üggyel kapcsolatban:

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit. Tekintettel arra, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb felvilágosítást nem áll módomban adni.

Az állatotthon vezetője így számol be az esetről:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »