Már a Soros-egyetem tüntetésén sem bírt magával a baloldal új „mártírja” – ez is Mohácsi, de nem cigányképű…

Már a Soros-egyetem tüntetésén sem bírt magával a baloldal új „mártírja” – ez is Mohácsi, de nem cigányképű…

Mohácsi Márk – feltételezhetően ittas állapotban – letörte egy rendőrautó visszapillantó tükrét, amiért természetesen a hatóságok megbilincselték és beültették egy járművükbe. A 444-nek a fiatalember azt állította, hogy eután az egyik egyenruhás fojtogatni kezdte, meg is verte, majd ezután ő hátrabilincselt kézzel valahogy elővette telefonját és hangfelvétel rögzítésébe kezdett.

Az állítólagos bántalmazás előtt kép is készült, ahol a portál kollégája kapta lencsevégre Mohácsit, ahogy épp vigyorog a földön, a rendőrök pedig épp megbilincselik. Mohácsi a hangfelvétel elindítása után konfrontálódott a rendőrökkel, erről van hanganyag, az ominózus túlkapásról viszont természetesen nincs semmi bizonyíték.

Hírdetés

Az Origo talált egy korábbi felvételt a „mártírról”, ahogyan másfél éve, az akkor még ellenzéki Hír TV riportere mögött táncol félmeztelenül a Soros-egyetem melletti tüntetésen. Az őrület úgy látszik, megmaradt, a tánchoz talán kicsit hűvösnek érezte az időjárást, most inkább a rendbontást és a provokálást választotta módszeréül.

A 888 újságírója levideózta a fiatalembert, ahogy a Körúton keménykedik gördeszkájával, beszólogat a rendőröknek, megpróbálja magát elüttetni és fenyegeti a hatóságokat. „Feltehetően egy fizetett aktivista, aki hangrögzítővel a zsebében arra várt, hogy letartóztassák. Ne dőljetek be a liberális média hazugságainak!” – írta a poszthoz.

mho


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »