Már a nagycsaládosok ünnepét is meggyalázhatta egy agresszív idegen homár-rajongó

30. születésnapját ünnepelte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, ahol szóhoz juthatott egy idegen agresszív másság-kultusz képviselő, és a hagyományos, törvényszerű élet és családmodellben hívőket kiakasztotta egy ultraliberális idegen provokátor, aki ezt a rendezvényt is kihasználta elfogadhatatlan nézetei propagálására. Természetesen a magyar nagycsaládosok ünnepén az idegen betolakodókat meg a szexuális deviancia képviselőt ajnározta.

A programban szereplő 5 percnél sokkal hosszabbra nyúlt a jelenlévők jelzése szerint az erőszakos ultraliberális Annemie Drieskens beszéde a Várkert Bazárban tartott rendezvényen. Ráadásul Herczegh Anita, az államfő felesége jelen volt ugyan, de az előzetesen kiadott programtól eltérően nem mondott köszöntőt, így a COFACE szervezet elnöke hosszabban beszélhetett.

„Többen már azt sem értették, miért kell egy ilyen szép évforduló kapcsán a menekültekről, menekülő családokról megemlékezni, ám amikor az LMBTQ párok „családmodelljei” kerültek szóba, előbb megfagyott a levegő, majd hurrogás következett, bekiabálásokkal tarkítva” – írja bejegyzésében Gégény István.

Hírdetés

Ünneprontás, nincs jobb szó erre, hiszen – amint arra a később a mikrofonhoz lépő Némethy Zoltán, a NOE korábbi főtitkára rámutatott – a szervezetük alapszabályában 30 éve változatlan formában szerepel a család fogalma, s nem kívánnak azon módosítani.

A kellemetlenséget hajókirándulás közben próbálták feldolgozni a nagycsaládok képviselői, a fájdalmuk pedig érhető. Annyi sok fórum nyílik a párkapcsolatokról szóló párbeszédre. Ez méltatlan megnyilvánulás volt a külföldi vendégtől.

Isten éltesse a Nagycsaládosok Országos Egyesületét, a nagycsaládokat és barátaikat!

szemlélek blog nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »