Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói is

Egy friss közvélemény-kutatás szerint már az emberek kétharmad része a Gyurcsány-kormány vizitdíját is elfogadhatónak tartja. E tény egyenes következménye az Orbán-kormányok 5 éve tartó, kudarcokkal tűzdelt egészségügyi politikájának. A számok azt mutatják, hogy már a Fidesz szavazói is ráébredtek a csúf valóságra, arra, hogy Orbán Viktor számára fontosabbak a fűtött labdarúgópályák, a közmédia ésszerűtlen támogatása, valamint a kétes hátterű barátok adómentességének garantálása, mint az egészségügyre fordított állami költések növelése – vonja le a következtetést Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Lukács szerint az, hogy az emberek már az egészségügy legsötétebb napjait idéző vizitdíjat is elfogadhatóbbnak tartják, mint Orbán Viktor tetteit és elképzeléseit az egészségüggyel kapcsolatosan, bizonyítéka annak, hogy az Orbán-kormány megbukott egészségügyi politikájával. A kormány 5 éve képtelen megállítani az dolgozók elvándorlását, képtelen orvosolni a kórházak tartozásainak halmozódását, amely az év végére megint 60 milliárd forintra rúghat. Nem csoda, hogy a miniszterelnök ősszel hetekig nem is tudott találni az egészségügy vezetésére olyan embert, aki elvállalta volna a siralmas állapotban lévő ágazat irányítását – véli a frakcióvezető-helyettes.

Hírdetés

A Jobbik azt tanácsolja Orbán Viktornak, hogy hallja meg az emberek hangját, mely egyöntetűen az egészségügyre költené azokat a forrásokat, amelyeket a kormányfő most saját hobbijára, grandiózus építkezésekre (így a kertje végében levő stadionra és a hozzá tartozó kisvasútra), valamint a fideszes holdudvar gyarapítására költ – zárul a közlemény.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »