Már a föld alatt is ott vannak – szorgos zsidó kezek ástak alagutakat egy New York-i zsinagógában

Már a föld alatt is ott vannak – szorgos zsidó kezek ástak alagutakat egy New York-i zsinagógában

Nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak az állatvilág egyes képviselői szeretnek alagutakat ásni, hanem a haszid zsidók is. Lehet, hogy Izraelből vették az ötletet, ahol valami „különös véletlen” folytán két mészárlás között mindig találnak „Hamász-alagutakat”. Szürreális jelenetek következnek.

⚠️🇺🇸⚠️🇮🇱⚠️

🚨 DEVELOPING STORY: NYC Orthodox Jews Synagogue Secret Tunnel Labyrinth.

🧵 A Thread: pic.twitter.com/8m68nd2JN0

— Israel 🇮🇱 – מדינת ישראל הטרוריסטית (Parody) (@IsraelGovParody) January 9, 2024

Erősebb gyomorral rendelkező olvasóinknak ismerős lehet a Chábád Lubavics haszid mozgalom, az ő központi zsinagógájukról van szó Brooklynban, a Crown Heights negyedben. Nos, a 770 Eastern Parkway szám alatt található zsinagóga közösségének egy része hónapok óta alagutat ásott az épületben/épület alatt, nem teljesen tisztázott okokból. Elméletileg egy elhagyott mikvét (rituális fürdésre kialakított fürdő) akartak így elérni, amely egy másik ingatlanhoz tartozik, az alagút megásásával pedig vélhetően abban reménykedtek, hogy így sikerül kibővíteni a zsinagógát.

A hely vezetősége decemberben rájött a titkos munkálatokra, és mivel nem szokás csak úgy alagutakat ásni egy épület alatt, szerkezetmérnököket hívtak a károk felmérése céljából. A folytatás innen könnyen kikövetkeztethető, hétfőn megjelentek a munkások, hogy cementtel feltöltsék az alagutakat, amelyek akár életveszélyessé is tehették volna az épületet.

Csakhogy a fiatal haszid zsidók nem hagyták ennyiben, a faltorlaszokat lerombolták, berohangáltak az alagutakba, hogy így akadályozzák meg a feltöltést, miközben a zsinagóga egyik termében és az épületen kívül egy másik csapat zsidó őrjöngött és gúnyolta a rendőrséget.

Gondolom, nem egy és nem két olvasónk álmodozott arról, hogy zsidókat fogdosnak össze rendőrök, nos, ez itt és most megtörtént, ugyanis a New York-i Rendőrség (NYPD) egyrészt összeszedte és megbilincselte az alagútban megbúvókat, másrészt eltakarította a többi cirkuszolót az útból. Az alagút egyébként olyannyira szerteágazó volt, hogy az egyik zsidó az utcán található járdát is elérte valahogy azon keresztül.

Egy haszid híroldal szerint a rendbontók egy része Izraelből származik, ők a palesztinok lövöldözése helyett inkább alagutakban rohangálnak. Végül is ebből a szempontból messze jobb döntés.

A haszidok messze földön híresek élhetetlen, más emberek számára gyakorta visszataszító stílusukról, viselkedésükről. Magyarországon leginkább arról ismeretesek, hogy évről évre ellepik Bodrogkeresztúr települését.

Videók az előállításról, az őrjöngésről és a zsidóról, aki ürgeként bújt ki a lyukából:

🚨🚨🚨. Is that A STAINED MATTRESS PULLED FROM A SECRET TUNNEL BEHIND A SYNAGOGUE WALL in NYC???? #Shul770 #ChabadHeadquarters
pic.twitter.com/P92zU0tYja

Hírdetés

— ❤️‍🔥 (@dyingdoom) January 9, 2024

🚨🇺🇸 #BREAKING: The NYPD discover secret tunnels under a synagogue in NYC.

The tunnel allowed members of Chabad (a Hasidic Jewish sect) to attend the synagogue during lockdown.

Arrests are being made. pic.twitter.com/bNw5aubzGk

— Censored Men (@CensoredMen) January 9, 2024

🚨BREAKING NEWS: At least 10 Jewish people have been arrested in connection a bizarre secret underground tunnel brawl.

The tunnels were allegedly illegally dug around 6 months ago, in an attempt to expand the iconic Synagogue💀. #neige #Jewish #NYC pic.twitter.com/FwbdIWX085

— Truth News 🗞️ (@Truth4News) January 9, 2024

Wild riot breaks out in NYC synagogue over secret TUNNEL: Orthodox Jews are dragged away in cuffs after trying to block construction crew. 🤦‍♀️😂

• Tunnels beneath the synagogue in the Crown Heights neighborhood were first discovered in December, leading to a nearby disused… pic.twitter.com/XomF0CiWH2

— EmmaBorosKidd (@EmmaBorosKidd) January 9, 2024

🚨#BREAKING🚨 The NYPD have discovered secret tunnels under a synagogue in NYC.

The tunnel allowed members of Chabad to attend the synagogue during lockdown.

Arrests are being made pic.twitter.com/vQyB6MOq33

— The Anti Wokeist (@mathiasrepublic) January 9, 2024

Here’s how the Jewish tunnel in NYC looks like.

A secret tunnel beneath a NYC synagogue led to chaos when a cement truck arrived to fill it, sparking protests and arrests.

The tunnel, connecting the women’s section to a ritual bath, was reportedly built by Yeshiva men during… pic.twitter.com/AtQYPlsmK3

— Radu Ocean (@RaduOcean) January 9, 2024

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »