Majtényi takarodj Hazánkból !!!

Majtényi takarodj Hazánkból !!!

Áder János államfő pénteken az MTI-hez is eljuttatott levelében sporttörténelemként hivatkozott Magyarország első téli olimpiai aranyérmére és Burján Csabának, Knoch Viktornak, Liu Shaoangnak és Liu Shaolin Sándornak címezve úgy fogalmazott: “így kell stílusosan győzelmet aratni. Leküzdve a nehézségeket, túllépve az egyéni fájdalmakon, csapatként a legjobbkor a legjobb teljesítményt nyújtva, egymást segítve, hibátlanul”.

Áder János köszönetet mondott azért, hogy a váltó 38 évvel az utolsó magyar téli olimpiai érem után egy 94 esztendős, az első olimpiai óta tartó álmot váltott valóra.

“Köszönjük, hogy legerősebbeknél is erősebbek, a legnagyobbaknál is nagyobbak voltak. S hogy aranyat ünnepelhetünk” – írta a köztársasági elnök.

Hírdetés

A rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres férfi váltóversenyében olimpiai rekorddal győzött csütörtökön a magyar csapat.

A csodálatos hírre reagálva Majtényi László, a baloldali hőbörgők korábbi köztársaságielnök-jelöltje azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy “Két migráns olimpiai aranyat nyert Magyarországnak. Köszönjük”.

Majtényi Lászlóról annyit, hogy (Budapest, 1950. november 30.) Magyarországon élő  jogtudós, egyetemi tanár, az MTA doktora. Kutatási területe kezdetben a tengerjog volt, később az ombudsmani intézménnyel foglalkozott. 1995 és 2001 között adatvédelmi biztos (ombudsman), 2008–2009-ben az Országos Rádió és Televízió Testület elnöke.
A Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke.
Néhány héttel ezután kormányhoz közeli körök idegen érdekek kiszolgálójának nevezték, azzal az indokkal, hogy a vezetése alatt álló Eötvös Károly Intézet az elmúlt évek alatt százmillió forintos nagyságrendű támogatást kapott a Soros György által alapított Open Society Foundations-től.

www.magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »