Majdnem agyvérzést kapott a Telex újságírója a Kormányinfón

Majdnem agyvérzést kapott a Telex újságírója a Kormányinfón

Ez undorító!

A mai Kormányinfón a szokottnál is nagyobb vehemenciával estek Gulyás Gergelynek a vérszemet kapott baloldali újságírók.

Közülük is kitűnt a Telex LMBTQ-jogok mellett vehemensen kardoskodó firkásza: miután kérdéseivel mindenki másnál tovább húzta a jelenlévők idejét, egyre növekvő pulzusszámmal és tágra nyílt, vérben forgó szemekkel csapott át arcátlan kötekedésbe.

Arra a kérdésnek álcázott provokációra ugyanis, hogy részt fog-e venni fideszes képviselő a Pride-on, Gulyás Gergely azt merte válaszolni, hogy nem tartja valószínűnek. Itt aztán jól láthatóan elpattant emberünk utolsó ép idegszála is. Nem állt meg ott, hogy egy felháborodott kérdéssel („Mert?!”) kérdőre vonta a minisztert, de az ezt követő szóváltásból ráadásul egyértelműen kiderült: szerinte minden politikusnak ott kellene lennie a Pride-on. (A szóban forgó rész a lenti videóra kattintva nézhető meg.)

Hírdetés

A fentiek alapján könnyen elképzelhető, hogyan fog kinézni a helyzet, ha az általuk támogatott pártok kerül hatalomra. Hiszen ha már most ráfér a képére egy újságírónak, hogy számonkérje a kormány tagjain, hogy miért nem mennek el egy liberális tömegrendezvényre – melynek szellemisége tudvalevően fényévekre van az értékrendjüktől –, akkor az sem zárható ki, hogy ha rajtuk múlna, kötelezővé tennék azt minden közéleti szereplő számára.

Ennyit a nagy véleményszabadságról. Már megint.

Belák Tamás – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »