Magyarul üzent anyukájának a gálán az Emmy-díjas színésznő

Magyarul üzent anyukájának a gálán az Emmy-díjas színésznő

Alex Borstein megnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó díját a Csodálatos Mrs. Maisel című produkcióban nyújtott alakításáért, majd magyarul üzent az édesanyjának.

Alex Borstein édesanyja, Judit az 1956-os magyarországi forradalom után emigrált az Egyesült Államokba, így Alex az édesanyja magyar származása miatt beszélhet egy kicsit magyarul. A színésznő a következőket üzente édesanyjának gyönyörű ruhájában:

Anyukám, nagyon szeretlek!

Hírdetés

– írta meg elsők között az erdélyi Maszol.

Alex Borstein nem csupán a beszédébe beékelt magyar szövegével, hanem öltözékével is felhívta a figyelmet, hiszen – mint maga vallotta be – 19 évvel ezelőtt esküvői ruhájában jelent meg az Emmy-gálán, ami alatt tüntetően nem viselt melltartót.

A színésznő még onnan is ismert, hogy a Family Guy című sorozatban Lois karakterének a szinkronhangja több mint egy évtizede.

Mi is megírtuk, hogy alig több mint 10,2 millió nézője volt az NBC televízió által élőben közvetített Emmy-díjátadó gálának, ami rekordalacsony nézettségnek számít. Az Emmy csökkenő közönsége nem egyedülálló, abba a trendbe illik, amely a tévés díjátadó műsorok nézettségének visszaesését mutatja.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »