Magyarországon ma mindenki kettős állampolgár

Jelenleg Magyarországon van egy legitim és egy illegitim állam. A megalakulás sorrendjében van az Apostoli Magyar Királyság, amelynek alkotmánya a Szent Korona Alkotmánya. Ennek az országnak honpolgárai vannak. Ez az egyik állampolgárság mint HONPOLGÁR.
Létezik egy Magyar Köztársaság vagy Magyarország amely működését az Alaptörvény szabályozza és állampolgárai vannak.Ez a másik állampolgárság. Az Apostoli Magyar Királyság legitim az összes többi illegitim.

A Szent Korona Alkotmánya érvényes a Történelmi Magyarország területén:
-Erdély
-Vajdaság
-Kárpátalja
-Örség
Ezeken a leszakított területeken is érvényes a Szent Korona Alkotmánya, legitim az Apostoli Magyar Királyság. Alakító személyei a HONPOLGÁROK. Ez az egyik állampolgárság.
A jelenleg külön álló területeken az utóbbi 95 évben működő államok (Szerbia,Szlovákia stb.) mind adnak állampolgárságot. Ez a másik állampolgárság.
Az Apostoli Magyar Királyság célja hogy a Történelmi Magyarország területén a lehető legmagasabb fokú autonómia jöjjön létre. Autonómia mint: nyelvi, kulturális, önkormányzati, jogi, gazdasági, egészségügyi, közigazgatási.

Hírdetés

Péter Ákos

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Értelmezés, Belföld, cion-diktatúra, Erdély, EU, Felvidék, Gúnyhatáron túl, Kárpátalja, Magyarország Cionista Gyarmat!, Székelyország, Vajdaság Tagged: Délvidék, Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Ukrajna


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »