Magyarország megőrült

Magyarország megőrült

Furán nézhettek a magyarországi közélettel foglalkozók, amikor kiderült: a Jobbik egy zsidó származású úriembert indít polgármester-jelöltként Miskolcon. Sőt, mi több, nemcsak indítja, hanem nyilatkozatok tucatjaiban védte meg az illetőt. A Kuruc.info, amely amúgy oly kényes a „fajtajellegre” pedig utánközli a Alfahír „önmagamat megszerettetem” típusú interjúját Jakab Péterrel.

Ha azt hittük volna, hogy feje tetejére állt a világ, s a Jobbik lassan filoszemita hadjáratba kezd minden pártján belüli „náci ellen”, akkor tévedtünk. Nem állt feje tetejére a világ, csak elindult ezen az úton.

Hogy aztán a másik irányból érkezzen egy hír, amitől kimeredt a szemünk: Gyurcsány Ferenc, a magyar demokraták pápája, az ösződi rétor dobta be a nyári langymeleg mocsárba a következő kavicsot, mit kavicsot? – kősziklát! A Demokratikus Koalíció azt a Pásztor nevű korábbi rendőrt indítja – hol másutt? – Miskolcon polgármester-jelöltként, aki korábban, még Gyurcsány rossz emlékű miniszterelnöksége idején tett olyan kijelentést, miszerint a cigányok többsége bűnözik. Gyurcsány és az akkori Charta Dhemocratic Co. Inc. (gy.k.: kormány) lépett is, leváltották a „rasszista” rendőrt.

Most pedig őt indítják, és a faramuci helyzet ellen tiltakozó, a liberalizmust némiképp komolyan vevő Gulyás Mártont, aki nem átallott tiltakozni ez ellen a Gyurcsány-hívek jól megverték. A tolerancia jegyében, nyilván.

Szóval Magyarország ilyen fura hely lett, ahol a „demokraták” jobbszélről padlógázzal a járdán előzik a „nácikat”. S van még cseresznye a tortán levő habra is:

Hírdetés

A kommunista örökséget (majdnem azt írtam: ökörséget, s az sem lett volna hiábavaló) nyíltan felvállaló Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula a minap az I. világháború kitörésére emlékezvén Trianon rablóbékének nevezte, s szerinte „a határrevíziót az elmúlt 25 évben fel kellett volna vetniük a magyar kormányoknak”.

Szóval, a komcsik is a járdán, jobbról előzik padlógázzal a „nácikat”.

De kérem, hol marad hely a gyalogosoknak?

Felcser V. Örs

 


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »