Magyarország választ – percről percre

Magyarország választ – percről percre

Magyarország választ, elképzelhető hogy minden korrábbi részvételi rekord megdől. Az Új Szó stábja ott van a fontos helyszíneken, hogy exkluzív információkkal szolgálhassunk olvasóinknak.

Míg az MSZP újbudai eredményvárójára egy lakótelep közepén kerül sor, a Fidesz addig a Duna parti Bálnában várja az eredményeket, mint négy évvel ezelőtt is. Ehhez mérten egész mások a körülmények is. A kormánypárt sajtóközpontja dugig van hazai és nemzetközi újságírókkal. S míg az MSZP-eredményváróra másodpercek alatt sikerült bejutni, a Bálnában fémdetektor, biztonsági őrök hada várt minket. Az újságírókat elméletileg hermetikusan elzárták a szimpatizánsoktól és a politikusoktól. (fm)

Tudósítóink megérkeztek a párszékházakba. A Fidesz a Bálnában tartja az eredményvárót, itt óriási a magyar és a külföldi sajtó érdeklődése, tele van a sajtóközpont. (fm)

Hírdetés

Az MSZP-ben egyelőre nincs túl nagy mozgás, ráadásul az MSZP honlapja és mailcímei sem elérhetőek. Van viszont szendvics az újságíróknak, és egy kis hordó sört is hoztak.  (ssz)

mszp

A Jobbiknál Dúró Dóra és Z. Kárpát Dániel van jelen, Vona Gábor később érkezik. (mm)

j


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »