Magyarország–Románia – a meccsek meccse percről percre

20.45-től Eb-selejtezőn fogadja Romániát a magyar labdarúgó-válogatott. Bernd Storck bemutatkozó mérkőzésének tétje, hogy versenyzünk-e tovább a közvetlen kijutást jelentő csoportelső-második helyekért vagy maradunk a pótselejtezőt ígérő harmadikon. A reális esélyek alapján a döntetlen sem volna rossz eredmény számunkra. Már a Groupamában vagyunk, tartsanak velünk percről percre!

9-0-tól 0-3-ig: a magyar-románok keserves története és a 34 éves átok Bernd Storck magyar és Anghel Jordanescu román szövetségi kapitány várakozásai Szurkolói „éjjel-nappal Budapest” Közéleti személyiségek üzentek a mérkőzés előtt Telki homokozó – a válogatott edzőtáborában jártunk

Hírdetés

19:33A vendégtábor… 19:32Az alábbi táblázatban látható, hogy áll az Eb-selejtezők F csoportja. Magyarország a pótselejtezőt érő 3. helyen áll. Egy ma esti 2 gólos sikerrel – északír bukás esetén akár a csoport élére is ugorhatnánk, de ne feledjük, ahogy Dárdai Pál is a csoport harmadik helyére sorolta a válogatottat, Bernd Storck is inkább az egy pontot érzi elérhetőnek péntek estére – még ha vannak is, akik emiatt kritizálják is… 19:32A Népligetben kevéssel este 6 előtt megkezdődött a durrogtatás, a stadion közelében kivetítőn sok ezer szurkoló fog meccset nézni…19:3117.17-kor kezdődött a ria-riázás a Népligetnél. Vélhetően a belvárosi sajnálatos események is rátesznek az igen korai forró hangulatra…19:30Jó estét kívánunk minden kedves Olvasónknak! Az előttünk álló bő két órában a ferencvárosi Groupama Arénából percről percre követjük a Magyarország–Románia válogatott labdarúgó-Eb-selejtezőt, párhuzamosan a feröeri-északír és a görög-finn meccsel. Tartsanak velünk! Negyed órája Dzsudzsák Balázs kijött a játéktérre, és megtapsolta a szurkolókat. (Bernd Storck szürke öltönyben, fekete ingben van, rendkívül nyugodt, mosolygós.)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »