“Magyarok! Meg fogtok dögleni!” – hazafiakra támadtak Hernádkakon (+videó)

Az Érpataki Modell Országos Hálózatának áramlekötési akciójának során Hernádkakon támadtak hazafiakra a felbőszült cigányok. A hírről a  HVIM közösségi oldala számolt be.

A HVIM Közép-Magyarország Régió Facebook oldalán a  következőkről írtak: ”Tegnap régiónk vármegyései is részt vettek az Érpataki Modell Országos Hálózatának (ÉMOH) áramlekötési akciójában, Hernádkakon. A település cigánysorán 300 megvadult cigány fogadott minket, akik közölték, hogy az ő engedélyük nélkül mentünk be az utcájukba, ezért most mind “meg fogunk dögleni”.

Már a legkisebbeket is a magyarok utálatára tanítják

A helyszínre érkező rendőrök, és a település polgármestere is csak nehezen tudta megnyugtatni a félállat módjára őrjöngő cigányokat. Tulajdonképpen a négy éves kislánytól, a hetven éves öregemberig mindenki azon a véleményen volt, hogy nekünk meg kell halnunk, mert “magyarok ebbe az utcába nem jöhetnek be”.

Élünk, és virulunk, az ilyen akciókat pedig a jövőben is folytatni fogjuk, az ÉMOH csapatkötelékében, mert mi nem az ilyen szituációktól félünk, hanem attól, hogy pár év múlva az egész ország olyan lesz, mint ennek a borsodi falunak a cigánysora.”

Hírdetés

Érpataki Modell Országos Hálózatának egy korábbi akciója

Az ÉMOH más szervezetek tagjaival kiegészülve már több településen is megjelent, ahol illegális áramlopásokat számoltak fel. Eddig egyik helyen sem volt ilyen kemény a helyzet.

Incze Béla a HVIM alelnöke Facebook oldalán, a helyzet komolyságát bemutatva a következőket írta:”40 perce Hernádkakkon 300 cigány üvöltötte bele az arcunkba, hogy megdöglünk. Ha a rendőrök 5 percet késnek csatában halunk meg…”

A Betyársereg csak annyit tenne hozzá: örüljünk annak, hogy rend és biztonság van hazánkban és minden náció, az összetartozás jegyében, békében él egymással. Mert Magyarország jobban teljesít! A magyargyűlölet pedig csak a nácik és egyéb szélsőségesek képzeletében él…

(Deres.tv nyomán Betyársereg) 

// <![CDATA[(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));// ]]>


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »