Magyarellenes uszítással dobbantana az EP-be a román újonc

Magyarellenes uszítással dobbantana az EP-be a román újonc

Mocskosul magyargyűlölő méregkeverő a magát függetlennek álcázó dákoromán (n)agybeteg: George Simion a magyarok testén keresztül mászna az Európai Parlamentbe.

Az európai parlamenti választási kampányban is – naná – sikerül csúcsra járatni a magyarfóbiát és a magyargyűlöletet az Erdély ellopásának centenáriumát ünneplő Romániában.

Egy újonc politikuskezdemény, (32 éves Focșani-i születésű fiatalember, Facebook-profilja szerint író, aktivista és vállalkozó), aki függetlenként fut neki a választásnak, a Főtér.ro portál szerint

Friss és ropogós felvételén olyan nagyívű européer üzenetekkel bombázza lehetséges támogatóit – nyilván szigorúan a kölcsönös tolerancia, a békés együttélés és a szeretet jegyében –, mint hogy törvényen kívül helyezné „az úgynevezett” Székelyföldet, mert állítása szerint az ott élő magyarok el akarják szakítani Romániától a régiót, ráadásul az RMDSZ és a román kormány támogatásával elnyomják az ott élő románokat. Hűha!

Hírdetés

Gigaromán Simion „barátunk” valamiféle intézkedéscsomagot is előhúzgált a mellényzsebből: célzott támogatást hozna létre a román identitás megőrzésére, törvényt írna az úgynevezett Székelyföld betiltására, és megállítaná a magyar szélsőségeseket a régióban.

Az alávaló, undorító szennygyűjteményt itt tekintheti meg, akinek van hozzá idegrendszere (és Google-fordítója)…

Pintér M. Lajos – https://15millio.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »