Magyar Péter péntekre kibérelte a felcsúti kisvasutat – reméli, nem lesz váratlan karbantartás

Magyar Péter péntekre kibérelte a felcsúti kisvasutat – reméli, nem lesz váratlan karbantartás

Magyar Péter a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője országjáró körútjának kiskunfélegyházi rendezvényén jelentette be, hogy péntekre kibérelték a felcsúti kisvasutat.

Jelzem önöknek, hogy pénteken ellátogatunk Fejér megyébe, egy híres kisvasúthoz. Felcsútra elmegyünk és részt veszünk a szocialista szellem vasútján egy utazáson, mindenkit várunk szeretettel

– közölte Magyar Péter, majd hozzátette, hogy kibérelték az egész szerelvényt, így „valószínűleg az éves kihasználtsága a duplájára fog emelkedni”. Az ellenzéki politikus reméli, hogy most, hogy elárulta, ők azok, akik legfoglalták, nem fogják soron kívül karbantartani a kisvasutat.

A téma kapcsán a fideszes pedofilbotrány is szóba került, mivel Orbán korábban azt mondta, hogy a kisvasutat meg kell hosszabbítani Bicskéig.

Hírdetés

Bicske kapcsán azt javaslom, hogy három hónap után jussanak el odáig, hogy a bicskei gyerekektől bocsánatot kérnek, azért a bűnökért, amelyekhez asszisztált a magyar kormány.

Ezzel Magyar Péter arra utalt, hogy sem a Fidesz, sem Orbán Viktor nem kért még bocsánatot a bicskei bántalmazott gyerekektől amiatt, hogy az ő segédletükkel kapott kegyelmet a városban található gyermekotthon pedofil igazgatójának bűnsegédje.

(Címlapkép: Mk48-as sorozatú dízelmozdonyok által vontatott személyvonat áll az egykori Alcsút-Felcsút, ma Felcsút vasútállomáson a Vál-völgyi kisvasút első üzemnapján 2016. május 1-jén. MTI/Máthé Zoltán)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »