Magyar Péter padlóra küldte Hadházy Ákost

Magyar Péter padlóra küldte Hadházy Ákost

A legutóbbi választáson képviselői mandátumhoz jutó Hadházy úgy véli, Magyar segítette a demokrácia leépítését.

Hadházy Ákos padlóra került Magyar Péter megjelenése óta, több napig nem is posztolt a közösségi oldalán. A zuglói egyéni választókerületben megválasztott képviselő most egy hosszabb videóval jelentkezett, melyben kijelentette: Az elmúlt napokban számára kétségessé vált, hogy elérhető-e a tisztességes választások kiharcolása és egy hiteles, egységes ellenzéki erő létrejötte. 

Magyar Péter március 15-i rendezvényét értékelve úgy vélte, a legfontosabb üzenete az az ígéret volt, hogy a  jelenlegi hatalom leváltható a következő választáson, még akkor is, ha a választások feltételei a jelenlegiek maradnak. 

Hadházy szerint aki ilyet állít, az vagy hatalmasat téved, vagy hazudik.

Szavai szerint az ellenzéki szavazók egy jelentős része számára még mindig vonzóbb az a remény, hogy csak egy, az eddigieknél esetleg alkalmasabb jelölt hiánya az akadálya a kormányváltásnak, az ő körükben nagy lelkesedést okozott az új, külső szereplő felbukkanása, és csak reméli, hogy nem csalódnak majd nagyon. 

Hírdetés

Azt azonban be kell vallanom, számomra ez a csodavárás komoly dilemmát okoz: fel kell tennem a kérdést, hogy szabad-e folytatnom a politizálást.

– mondta. Hadházy szerint Magyar segítette a demokrácia leépítését, és úgy kapott pozíciókat, hogy valójában még semmit nem tett le az asztalra, így ő nem is szavazna rá semmiképp sem.

Hadházy azt ígéri, ebben a videóban foglalkozott utoljára Magyar Péterrel, és hogy nem fog sokadikként zászlót bontani.

Borítókép: Hadházy Ákos (Forrás: Facebook)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »