Magyar Péter: Még több latte avokádót kell innom

Magyar Péter: Még több latte avokádót kell innom

Magyar Péter februári színrelépése óta folyamatos hazugságkampányokat folytat a kormánymédia a lejáratására. „Bulihajón, félmeztelenül borozva pihente ki az ünnepi fáradalmakat Magyar Péter” – címmel hozott ki cikket a Ripost.

A fideszes propadandagépezet bulvárfelelőse azt állítja, hogy az ellenzéki pártvezér egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő, és 3-4 millió forintért bérelhető luxushajóján, félmeztelenül borozva eresztette ki a gőzt. Magyar Péter cáfolta ezt az állítást. Szerinte a propaganda ismét szintet lépett.

Miközben a kormány és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének tagjai az egészségügyi válsághelyzet közepén hetekig luxus jachtokon nyaraltak, a TISZA Párt pedig a kórházakat járta, addig a rogáni propaganda nem pihent

– írta erről szóló facebook-bejegyzésében.

Szerinte valójában az történt, hogy az augusztus 19-i dunai kenyérdagasztás során 50 méterről paparazzi módszerekkel lefotózták, miközben a hajó fedélzetén a pólóját ingre cserélte a felvétel idejére, majd ebből egy olyan történetet kerekítettek, mintha egy milliárdos luxushajón alkoholos állapotban bulizott és vetkőzött volna. Ráadásul a hajó tulajdonosát is bűncselekménnyel vádolták.

Szerinte a valóság egészen más: „A kenyérdagasztás előtt átöltöztem, a felvétel után pedig megittunk pár hűsítő fröccsöt egy nyári estén egy olyan hajón, amelyen a korábban sok száz nehéz sorsú kisgyermeket és ukrán menekült gyerekeket is vendégül látott a tulajdonos.”

Hírdetés

Van képük milliárdos hajóról és bűncselekményekről beszélni?! Rogánéknak?!

– tette fel a költői kérdést Magyar Péter.

Szerinte a hajón készült képnek egészen más tanulsága van: „Figyelmeztetésnek veszem. Még több latte avokádót kell meginnom ahhoz, hogy a valódi slim fit formát visszanyerjem” – humorizált a politikus.

(Címlapkép: Magyar Péter/facebook)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »