Magyar Péter jachtozással próbált szerencsét a Tinderen

Magyar Péter jachtozással próbált szerencsét a Tinderen

Élvezi a luxuséletet Varga Judit volt férje.

A kiskorúakra is veszélyes az a szexpartner-kereső, amelyre Magyar Péter regisztrált – írja a Tűzfalcsoport. A blog ezen a ponton felidézi a HVG egy korábbi cikkét, amely szerint kiskorúak miatt szállt rá a Tinderre a brit kormány. Ennek kapcsán a Sunday Times közérdekű adatigénylésre hivatkozva azt írta: Nagy-Britanniában 2015 óta

nem kevesebb mint harminc kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön.

További hatvan alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt.

Az elmúlt időszakban arról is lehetett olvasni, hogy megszaporodtak az úgynevezett sugardaddy-k és sugarbabe-ek a Tinderen, ami azt jelenti, hogy anyagi ellenszolgáltatással párosuló társkeresés, a kitartottság kezd elterjedni a platformon. Mint arról Bohár Dániel videójából is értesülhettünk, Magyar Péter is regisztrált az említett felületen.

Hírdetés

 

A képek tanúsága szerint Magyar Péter élvezi a luxuséletet, a finom borok és pezsgők azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar Péter aktív volt a társkeresőnél.

A Pew Research Center által készített Internet & American Life Project szerint az online randizók 54 százaléka súlyosan félrevezető információkat ad meg a profiljában. Hamis fotókat használnak, hamis személyes adatokat osztanak meg, és hazudnak az életkorukról.

A randizók mintegy 28 százaléka azt mondja, hogy gyakran nem érzi magát biztonságban, amikor társkereső alkalmazásokat használnak. Emellett az amerikai egyetemisták negyven százaléka, akiket a Tinder-tapasztalataikról kérdeztek, azt állítja: az inkább alkalmazás csajozásra, mintsem komoly kapcsolatok kiépítésére.

www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »