Magyar Péter hiába támadta be Kocsis Mátét, csúnyán felsült

Magyar Péter hiába támadta be Kocsis Mátét, csúnyán felsült

Ezt hívják gigantikus buktának!

Varga Judit egykori férje azzal támadta Kocsis Mátét, hogy bukdácsolt az egyetemen, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték el, és a fideszes politikust még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták – írja a Mandiner.

Magyar Péter a Telexnek nyilatkozva meglepő állításokat tett Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről, amire még Bayer Zsolt is reagált. Varga Judit egykori férje állítása szerint arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit. – Nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni – mondta a napokban az adatkezelési botrány miatt viszont inkább terelő politikus.

A Mandiner utánajárt Magyar kijelentésének, Varga Judit egykori férjétől megkérdezték: „Ön milyen minősítéssel és mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet? Tudná-e csatolni a diplomáját, amely ezt igazolja? Volt-e arra példa, hogy visszahívták a jogi egyetemre tanítani vagy záróvizsgáztatni?”

A kérdésekre Magyar Péter mindössze annyit válaszolt:

Hírdetés

4,50-ás eredménnyel végeztem öt év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollegákat. MP

A lap Kocsis Mátét is megkereste, akitől megtudták: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője Magyar Péterrel ellentétben a diplomáját is elküldte.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Videa)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »